Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

"ΚΥΨΕΛΗ" ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΟΜΑΧΩΝ


Παρουσίαση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων Γυμνασίου Προμάχων

Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Προμάχων η παρουσίαση των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν στο σχολείο κατά το σχολικό έτος 2014-15. Επιπλέον παρουσιάστηκαν οι εργασίες που εκπόνησαν οι μαθητές του σχολείου στα πλαίσια του ΣΕΠ και των βιωματικών δράσεων, ενώ παράλληλα έγινε και έκθεση των τοπικών προϊόντων που συγκέντρωσαν οι μαθητές στα πλαίσια του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας.
Στην αρχή της εκδήλωσης ο διευθυντής του σχολείου κ. Ευστάθιος Πασόης έκανε ένα σύντομο απολογισμό της σχολικής χρονιάς αναφερόμενος στον πλούτο δραστηριοτήτων κι εκδηλώσεων που ανέπτυξε το σχολείο σε συνδυασμό με την υλοποίηση των  τεσσάρων προγραμμάτων  σχολικών δραστηριοτήτων. Αφού συνεχάρη τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στις δράσεις και τα προγράμματα αναφέρθηκε στη σημασία όλων αυτών των δραστηριοτήτων οι οποίες συμβάλλουν τόσο στην καλλιέργεια των δεξιοτήτων των μαθητών όσο και στην προβολή του σχολείου στην ευρύτερη κοινωνία.
Ειδικότερα παρουσιάστηκαν τα εξής προγράμματα:
1.       Το πρόγραμμα Αγωγής Σταδιοδρομίας "Δημοσιογράφοι... από τα θρανία" με συντονιστή καθηγητή τον κ. Πούτη Ιωάννη και συμμετέχουσες τις κ.κ. Μαζγαλτζίδου Ελένη, Σαμαντά Ευαγγελία,  Παναγιωτίδου Αθανασία καθώς και 52 μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Προμάχων. Στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος αναρτήθηκαν δύο τεύχη του ηλεκτρονικού περιοδικού ΠΡΟΜΑΧΟΙ School Net, το οποίο απέσπασε το βραβείο της καλύτερης σχολικής ηλεκτρονικής εφημερίδας στην Κεντρική Μακεδονία.
2.       Το πρόγραμμα Αγωγής Υγείας "Τοπικές διατροφικές συνήθειες και μεσογειακή διατροφή" με συντονίστρια την κα Μαζγαλτζίδου Ελένη και συμμετέχοντες τους κ.κ. Πασόη Ευστάθιο, Πούτη Ιωάννη, Ράπτη Αικατερίνη καθώς και 27 μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου Προμάχων.

3.       Το πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης "Εξοικονομώ ενέργεια κατ' οίκον" με συντονίστρια την κα Σαμαντά Ευαγγελία και συμμετέχουσες τις κ.κ. Παναγιωτίδου Αθανασία και Βλάχου Κλειώ, καθώς και 20 μαθητές και μαθήτριες του σχολείου. Στα πλαίσια του προγράμματος οι μαθητές δημιούργησαν  ιστοσελίδα http://enenergeia.weebly.com/ όπου προβάλλουν το έργο τους.








0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...