Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΠΑΟΚ - ΚΟΖΑΝΗ: ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ


Φιλικός αγώνας πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 25 Μαΐου στο γήπεδο της Κοζάνης με φιλανθρωπικό σκοπό.
Αγωνίστηκαν οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ με αντίστοιχη ομάδα βετεράνων της Κοζάνης.
Οι 500 και πλέον φίλαθλοι, εκ των οποίων πολλοί μικροί με τις οικογένειές τους, απόλαυσαν τις παλιές δόξες και ινδάλματα που άφησαν ο καθένας, το ίχνος του στην Ελληνική ποδοσφαιρική ιστορία. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι παρέστησαν οι Χασιώτης, Λεοντιάδης, Τουρσουνίδης, Ορφανός, Μαλιούφας και Καραγεωργίου.
Ο ΑΣ Πρόμαχοι στα πλαίσια εξωστρέφειας του συλλόγου, και της πολιτικής για την σύσφιξη σχέσεων με ειδήμονες του ποδοσφαιρικού γίγνεσθαι, αντιπροσωπεύτηκε στην εκδήλωση από τον προπονητή Βασίλη Σαμαρά, ο οποίος έκανε καριέρα στον Δικέφαλο του Βορά  και τον Αντιπρόεδρο Αλέξη Τανούρη, οι οποίοι μάλιστα αγωνίστηκαν με την ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.
Τον ενδιαφέροντα αγώνα διηύθυνε ο διαιτητής Κάκος.

Δείτε στην φωτοσυλλογή που ακολουθεί, αποσπάσματα από την σπουδαία εκδήλωση, η οποία προάγει τα ιδανικά του αθλητισμού, την άμιλλα και ενδυναμώνει το φιλανθρωπικό κίνημα.















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...