Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΠ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ EUROVISION

Οργή για τον αποκλεισμό του συγκροτήματος με σύνδρομο Down από τον τελικό της Eurovision [εικόνες & βίντεο]

Πριν από την καθηλωτική ερμηνεία της Μαρίας-Έλενας Κυριάκου με το «One Last Breath», στη σκηνή ανέβηκε μία διαφορετική από τις άλλες συμμετοχή.
Το συγκρότημα Pertti Kurikan Nimipäivät, τα μέλη του οποίου πάσχουν από σύνδρομο Down, ήταν οι εκπρόσωποι της Φινλανδίας που από την πρώτη στιγμή προκάλεσαν αίσθηση και σχόλια με τη συμμετοχή τους.
Οι PKN ξεσήκωσαν το κοινό και κέρδισαν το χειροκρότημα όλων όσοι βρέθηκαν στο Wiener Stadthalle με ένα ροκ τραγούδι, το «Aina Mun Pitaa», δηλαδή «Πάντοτε πρέπει».
Το τραγούδι διήρκεσε μόλις 85 δευτερόλεπτα, ενώ όλα τα μέλη του συγκροτήματος το ερμήνευσαν με πάθος πάνω στη σκηνή.
Στο τέλος, όλοι όσοι παρακολούθησαν από κοντά τη Eurovision ζητωκραύγασαν και χειροκρότησαν το διαφορετικό συγκρότημα.



Και ενώ οι PKN θεωρούνταν φαβορί όχι μόνο για τη διαφορετικότητά τους, αλλά και για το ταλέντο τους στη μουσική, το ευρωπαϊκό κοινό δεν τους ψήφισε.
Έτσι, οι  PKN δεν κατάφεραν να περάσουν στον τελικό και οι φαν του πανκ συγκροτήματος διαμαρτυρήθηκαν έντονα μέσω Twitter. Η απογοήτευσή τους μάλιστα έγινε θέμα ακόμα και από μεγάλα μέσα όπως ο Indepedent.
«Η Φινλανδία θα έπρεπε να περάσει στον τελικό», έγραφε ένας χρήστης, ενώ άλλος δήλωνε θυμωμένος επειδή ένα συγκρότημα που έδωσε τα πάντα στη σκηνή δεν τα κατάφερε.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...