Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ


Γιάννης Σηφάκης :  Επιστημονική σύσκεψη στον ΕΛΓΑ για τα συμπύρηνα ροδάκινα, αχλάδια, πρώϊμα κεράσια και κάποιες ποικιλίες επιτραπέζιων για την αιτία των φετινών ζημιών στις 02.07.2015
Σε συνέχεια της σύσκεψης βουλευτών και αγροτικών φορέων πριν 15 περίπου μέρες  με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ κ.κ. Νίκο Στουπή και Αθαν. Ζαννιά αντίστοιχα ο ΕΛΓΑ συγκαλεί επιστημονική σύσκεψη στις 02.07.2015 για το θέμα αυτό.


Συνημμένα η σχετική πρόσκληση επιστημονικών φορέων

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ                                                         
ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ
ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ  
ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ        
Τηλ: 2107490468,443,442
 fax: 2107488283
e-mail: hp7h9@elga.gr, adminsecr@elga.gr


 Θέμα: « Πρόσκληση σε σύσκεψη»

Κατά τη φετινή καλλιεργητική περίοδο διαπιστώθηκε κακή γονιμοποίηση και πτώση καρπιδίων με αποτέλεσμα τη μειωμένη παραγωγή σε όλες τις καλλιέργειες οπωροφόρων δένδρων της χώρας και ιδιαίτερα στις περιοχές Κεντρικής , Δυτικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας. Το φαινόμενο σύμφωνα με τις πρώτες επισημάνσεις της Υπηρεσίας μας είναι πολυπαραγοντικό (βροχοπτώσεις, μειωμένη ηλιοφάνεια, αυξημένη υγρασία και χαμηλές θερμοκρασίες κατά την περίοδο της άνθησης)
Στην προσπάθεια αποτύπωσης των αιτίων του εκτεταμένου αυτού φαινομένου και λόγω των έντονων διαμαρτυριών των παραγωγών που θεωρούν ως υπεύθυνους τους οριακούς παγετούς Μαρτίου-Απριλίου, ο ΕΛΓΑ διοργανώνει ευρεία επιστημονική σύσκεψη.
Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στη σύσκεψη αυτή, που θα πραγματοποιηθεί στις 2/7/2015, στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΛΓΑ, Μεσογείων 45  Αμπελόκηποι-Αθήνα.
Παρακαλώ όπως μας ενημερώσετε για την συμμετοχή σας.
Σας κάνουμε γνωστό ότι τα έξοδα διαμονής και μεταφοράς σας θα καλυφθούν από τον Οργανισμό μας.
Σας επισυνάπτουμε έγγραφο του  Ινστιτούτου Φυλλοβόλων Νάουσας, μετεωρολογικά δεδομένα των προς εξέταση περιοχών και την σχετική πραγματογνωμοσύνη του ομ. Καθηγητή κ. Μ. Βασιλακάκη που μας διαβίβασαν αγροτικοί φορείς. .

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...