Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Η ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΣΣΑ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΟΥ ΘΡΙΑΜΒΕΥΣΕ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ


Εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία στην μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων, επέτυχε η Προμαχιώτισσα μαθήτρια του ΓΕΛ Αριδαίας Κατερίνα Σέλκου του Θεοδώρου και της Χρυσάνθης, συγκεντρώνοντας μέσο όρο 17.33.
Η Κατερίνα μελετώντας συστηματικά και με προσήλωση στον στόχο της κατάφερε τελικά να σημειώσει έναν από τους καλύτερους μ.ο. του σχολείου, με το σύνολο των μορίων της στις 17.814.
Με δεδομένη την μεγάλη αποτυχία των παιδιών γενικά στην Ελλάδα, και την πτώση των βάσεων να φτάνει εως και 3.000 μόρια, η επιτυχία της Κατερίνας φαντάζει σαν άθλος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματά της:
Ιστορία - 19
Αρχαία - 17
Λατινικά - 19
Έκθεση - 16.6
Λογοτεχνία - 14.8
Βιολογία - 17

Σε συνομιλία που είχαμε, μας δήλωσε ικανοποιημένη από το τελικό αποτέλεσμα και σημείωσε ότι "όταν κάποιος θέτει έναν στόχο, χρειάζεται υπομονή και θέληση και φυσικά σκληρή δουλειά, για να τον επιτύχει".
Στα σχέδιά της είναι πλέον η εισαγωγή της σε σχολές τμημάτων ψυχολογίας.

Θερμά συγχαρητήρια στην Κατερίνα, που τιμάει με την επιτυχία της  και διαφημίζει το ιστορικό μας χωριό, στην οικογένειά της για την στήριξη που της παρείχε και φυσικά στο φροντιστήριο "ΓΝΩΣΗ" που την προετοίμασε με μεθοδικότητα και απολαμβάνει τώρα τους καρπούς του μόχθου της.




Διεύθυνση Σπουδών
Νίκος Μαχαιρίδης-Ελένη Θεοδωρακοπούλου

Πληροφορίες-εγγραφές από Παρασκευή 1 Αυγούστου

ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ 17 ΑΡΙΔΑΙΑ

ΤΗΛ. 23840 25101 & 697 30 36 321

2 σχόλια :

Δεν τη γνωριζω προσωπικα την κοπελα, αλλα θαυμαζω αυτους που τα καταφερνουν σε περιοδους που ολοι οι αλλοι δικαιολογουνται και κανουν παραπονα για δυσκολιες. Συγχαρητηρια

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...