Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ



Μόλις 1 στους 5 έχει υποβάλει δήλωση ως τώρα.

Σε παράταση ενός μήνα, ως το τέλος του Ιουλίου δηλαδή από το τέλος του Ιουνίου οδηγείται σύμφωνα με πληροφορίες, η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.

   Μέχρι στιγμής και ενός μένουν μόλις δύο εβδομάδες για την υποβολή των δηλώσεων, έχουν υποβληθεί περίπου 900 χιλιάδες δηλώσεις ενώ πρέπει να υποβληθούν συνολικά 5,8 εκατομμύρια. Προβλήματα παρουσίασε τις προηγούμενες ημέρες και το TAXIS τα οποία έχουν αποκατασταθεί.

   Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι λογιστές και φοροτεχνικοί έχουν εξασφαλίσει τη διαβεβαίωση για παράταση από το περιβάλλον της υπουργού Ν. Βαλαβάνη. 
Την προηγούμενη εβδομάδα λογιστές και φοροτεχνικοί πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο για την υψηλή φορολογία και την γραφειοκρατία. 



Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...