Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ ΜΕ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑ

Πώς μπορείτε να πειθαρχήσετε το παιδί σας με γέλια και αστεία
Εχει το παιδί σας αφήσει τα παιχνίδια στη μέση του σαλονιού και εσείς για πολλοστή φορά του λέτε να τα μαζέψει αλλά δεν σας ακούει;
Οι κανόνες πειθαρχίας για τα παιδιά έχουν αλλάξει με το πέρασμα των χρόνων, με το ξύλο να μην είναι πια λύση, ωστόσο οι μπόμπιρες παραμένουν ίδιοι.
Αυτό που συνιστάται στους γονείς είναι ψυχραιμία, ώστε να υπάρξει και ανάλογη θέληση από την πλευρά των παιδιών. Τι θα λέγατε να δοκιμάσετε μια διαφορετική προσέγγιση με αστείους και δημιουργικούς τρόπους, για να κάνετε την «εντολή» να μείνει με θετικό τρόπο στο μυαλό των παιδιών σας;
Αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι οι γονείς γνωρίζουν πώς να κερδίσουν την προσοχή των παιδιών τους σε δημιουργικούς νέους τρόπους.
Για παράδειγμα, αρκετοί γονείς χρειάζεται να επαναλαμβάνουν αρκετές φορές στο παιδί τους να στρώσει το κρεβάτι του. Η Λόρα Ρέντσερ βλέποντας πως οι τρεις τις κόρες δεν την ακούνε αποφάσισε αντί να τις μαλώσει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.
Τους πήρε τα κρεβάτια, τα σεντόνια και το πάπλωμα και στην θέση τους έβαλε sleeping bags. Μπορεί στην αρχή η ιδέα να άρεσε στις κόρες της αλλά στο τέλος ζήτησαν τα κρεβάτια πίσω, υποσχόμενες πως θα τα στρώνουν.
Μερικά παιδιά, από την άλλη έχουν το κακό συνήθειο να αφήνουν τα πράγματά τους από δω και από εκεί. Η κ. Χάρντινγκ θέλοντας να μάθει στα παιδιά της πως αυτό δεν είναι σωστό, αποφάσισε να δωρίσει ό,τι άφηνε η κόρη της τριγύρω σε έρανο. Τότε εκείνη συγχύστηκε και αποφάσισε να μαζέψει χρήματα για να τα αγοράσει πίσω, δηλώνοντας πως θα τα προσέχει από εδώ και στο εξής.
Αλλοι γονείς όταν τα παιδιά τους δεν κάνουν αυτό που τους ζητάνε τους στέλνουν σε κάποιο δωμάτιο, χωρίς παιχνίδια, για μερικά λεπτά.
Μετατρέψτε τον καυγά σε γέλια
Οταν βλέπετε τα παιδιά σας να μαλώνουν μεταξύ τους, αντί να μαλώσετε και να τα αφήσετε και αυτά με τον εκνευρισμό, βάλτε τα στο... ρινγκ.
Τα περισσότερα παιδιά όταν τσακώνονται με τα αδέρφια τους δεν ξεχνούν αμέσως την παρεξήγηση, με αποτέλεσμα να περνάει ο χρόνος χωρίς να μιλάνε.
Αντί, λοιπόν, να γίνει αυτό οδηγείστε τον καβγά τους σε μια εντός πλαισίων «μάχη». Παίξτε ένα επιτραπέζιο ή μαξιλαρομαχίες όλοι μαζί για να εκτονώσετε την κατάσταση.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...