Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΚΥΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ



Σε σύσκεψη του Δήμου Σκύδρας για το Τελωνείο συμμετείχαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος και ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης κατόπιν πρόσκλησης της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου.

Ο Δήμαρχος δήλωσε πως το Τελωνείο πρέπει να συνεχίσει απρόσκοπτα τη λειτουργία του και αναφέρθηκε στην ανάγκη διαδημοτικής συνεργασίας, με στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας. Όπως είπε, «είναι επιτακτική η ανάγκη να υπάρχει συνεργασία μεταξύ των τεσσάρων Δήμων της Π.Ε. Πέλλας όταν προκύπτουν σοβαρά ζητήματα και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθούμε όλοι». Και πρόσθεσε: «Στην ουσία, τα προβλήματα είναι κοινά και μόνο ενωμένοι μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε».

Επιπλέον, ο Δήμαρχος αμέσως μετά τη διευρυμένη σύσκεψη, έκανε γνωστή την πρόθεσή του για ανάληψη πρωτοβουλίας για τη δημιουργία διαδημοτικής επιτροπής που θα απαρτίζεται από τους τέσσερις Δημάρχους της Π.Ε. Πέλλας και άλλους θεσμικούς φορείς, η οποία θα έχει ως στόχο την κοινή γραμμή απέναντι στα προβλήματα που σχετίζονται με την γενικότερη υποβάθμιση των Δήμων, την κατάργηση υπηρεσιών κ.τ.λ. Κατά δήλωσή του «η ανάγκη για δημιουργία ενός κοινού μετώπου κρίνεται πλέον επιτακτική, έτσι θα διεκδικήσουμε με μεγαλύτερη ευελιξία και θα δυναμώσουμε τις φωνές μας προς τα κέντρα λήψης των αποφάσεων».



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...