Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

ΝΕΑ ΕΚΔΟΧΗ ΤΟΥ FACEBOOK ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΑΡΓΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Τι είναι η νέα, πιο «ελαφριά» εκδοχή του Facebook  [εικόνες]
Μία νέα εκδοχή του Facebook έκανε την Παρασκευή την εμφάνισή της ικανοποιώντας τους χρηστές που δεν διέθεταν γρήγορο Ιντερνετ στα κινητά τους.
Το όνομα αυτής «Facebook Lite» και προσφέρει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών της κοινωνικής πλατφόρμας στα κινητά, σε μια πολύ πιο «ελαφριά» έκδοση, η οποία χρησιμοποιεί λιγότερα δεδομένα και μικρότερο αποθηκευτικό χώρο.
Η εφαρμογή προορίζεται κυρίως σε αναπτυσσόμενες αγορές, όπου δεν υπάρχει διαθέσιμο δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 3G ή το mobile Internet δεν είναι οικονομικό.
Η εφαρμογή έχει μέγεθος μόλις 1MB, με το «κατέβασμα» και την εγκατάστασή του να είναι μια πανεύκολη υπόθεση.
Ο χρήστης μπορεί να βλέπει την αρχική του σελίδα, να «ανεβάζει» φωτογραφίες, να λαμβάνει ειδοποιήσεις και να επεξεργάζεται το προφίλ του.
Η εφαρμογή κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2015, σε Βιετνάμ, Νεπάλ, Νιγηρία, Νότια Αφρική, Σουδάν, Σρι Λάνκα, Μπαγκλαντές και Ζιμπάμπουε, με την εταιρεία να ανακοινώνει την παγκόσμια διάθεσή της.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...