Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΜΕ-ΠΑΣΥ-ΠΑΣΕΒΕ ΣΕ ΕΔΕΣΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ 3ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ


ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ !  -    ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ !
     Καταγγέλλουμε την νέα αντεργατική αντιλαϊκή συμφωνία, το 3ο μνημόνιο που  αποφασίστηκε  στη σύνοδο κορυφής των κρατών της ευρωζώνης.
     Το ίδιο βράδυ  μετά το δημοψήφισμα,  το ΟΧΙ και το ΝΑΙ προστέθηκαν και έγιναν συμφωνία πάση θυσία με την ΕΕ, με την στήριξη της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αλλά και των κομμάτων Ν.Δ., ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ.
     Συμφωνία, μνημόνιο  που φέρνει νέο μπαράζ αντιλαϊκών νομοθετημάτων. Μέτρα που θα προστεθούν πάνω σ' αυτά των 2 προηγούμενων μνημονίων. Για την εργατική τάξη προβλέπει  σάρωμα σε ότι έχει απομείνει στα ασφαλιστικά και εργασιακά δικαιώματα  και  μεγαλύτερη  φοροληστεία στο λαϊκό εισόδημα. Για την αγροτιά το πραγματικό ξεκλήρισμά της, για τους επαγγελματίες τον αφανισμό
     ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΠΑΣΕΒΕ  καλούμε την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα της Πέλλας να μην εγκρίνουν τη νέα συμφωνία, με τον αγώνα τους να πουν ΟΧΙ στο νέο βάρβαρο 3ο μνημόνιο και στα νέα σκληρά μέτρα.
    Έχουμε τη δύναμη να γυρίσουμε την πλάτη σε μνημόνια και αφεντικά και τις ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, να διεκδικήσουμε άμεσα μέτρα ανακούφισης και ανάκτηση απωλειών.
Κάνουμε ένα ακόμη αγωνιστικό βήμα – Συμμετέχουμε στις πικετοφορίες ΠΑΜΕ - ΠΑΣΥ - ΠΑΣΕΒΕ την Τετάρτη 15 Ιούλη στις 8.00’ μ.μ.

στην Έδεσσα - «Μ.Καταρράκτες» & στα Γιαννιτσά - Πλατεία ΕΠΟΝ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...