Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΣΤΟ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ 9 ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ


Το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε κατά πλειοψηφία να ασκηθούν διώξεις στους πρωταγωνιστές των τηλεοπτικών σταθμών που «πρωτοστάτησαν» την περασμένη εβδομάδα στη μαζική επιχείρηση τρομοκράτησης των πολιτών. «Ηχηρά» ονόματα όπως η Όλγα Τρέμη, ο Γιάννης Πρετεντέρης, ο Μανώλης Καψής, ο Κώστας Μπογδάνος, ο Άρης Πορτοσάλτε κ.α. αντιμετωπίζουν σοβαρές κατηγορίες από καταγγελίες πολιτών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πρώτες διώξεις αφορούν στους Όλγα Τρέμη, Γιάννη Πρετεντέρη, Μαρία Σαράφογλου και Μανώλη Καψή από το Mega, Σταμάτη Μαλέλη και Νίκου Κονιτόπουλου, αρχισυντάκτη της εκπομπής του Κώστα Μπογδάνου που δεν είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ, Άρη Πορτοσάλτε και Δημήτρη Οικονόμου από το ΣΚΑΙ και της Μαρίας Χούκλη από τον ΑΝΤ1.
Την ώρα που το πειθαρχικό συμβούλιο έκανε ανάγνωση των επώνυμων καταγγελτικών επιστολών πολιτών εναντίον «πρωτοκλασάτων» δημοσιογράφων της τηλεόρασης, έσκασε η «είδηση» πως επιχειρείται να διαγραφούν τα επίμαχα βίντεο από τις ιστοσελίδες των τηλεοπτικών καναλιών...

Συγκεκριμένες αναφορές έγιναν στο twitter ότι διαγράφονται από τον διαδικτυακό “αέρα” των τηλεοπτικών καναλιών.

Ανάλογη έρευνα για τον παραπλανητικό ρόλο των εκπομπών γίνεται και από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης αλλά και από την εισαγγελία για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας.

Αποφασίστηκε να συνεχιστεί η έρευνα με προσκόμιση αποδεικτικών βίντεο για δημοσιογράφους που κατήγγειλαν ονομαστικά πολίτες. Σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ θα συνεδριάσει και πάλι την ερχόμενη Παρασκευή και Τρίτη ώστε να εξετάσει τις καταγγελίες που υπάρχουν και για άλλους 300 δημοσιογράφους.

ΠΗΓΗ...http://www.stokokkino.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...