Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ




Ομαλά «κύλησε» η διεξαγωγή του δημοψηφίσματος στην Π.Ε. Πέλλας
Ευχαριστήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας σε όλους όσους απασχολήθηκαν στη διαδικασία


Οι διαδικασίες διεξαγωγής του δημοψηφίσματος, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 5 Ιουλίου, «κύλησαν» ομαλά και χωρίς προβλήματα στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ευχαριστεί όλους όσους απασχολήθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στις διαδικασίες προετοιμασίας του δημοψηφίσματος, οι οποίες απαιτούσαν εγρήγορση και μεγάλη αποτελεσματικότητα. Την ίδια σοβαρότητα, δεδομένης της κρισιμότητας της διαδικασίας επέδειξαν όλοι όσοι εργάστηκαν την Κυριακή για να πραγματοποιηθεί κανονικά η διαδικασία σε όλα τα εκλογικά τμήματα της Πέλλας. Συγκεκριμένα, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης ευχαριστεί θερμά τα στελέχη των υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, τα στελέχη των τεσσάρων Δήμων, το αστυνομικό και στρατιωτικό προσωπικό των αρχών της Π.Ε. Πέλλας για την άψογη συνεργασία.


Το δημοψήφισμα διεξήχθη χωρίς προβλήματα και η μετάδοση των αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκε πολύ γρήγορα σε συνεννόηση και συνεργασία με τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το αρμόδιο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...