Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΕΞ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ ΣΚΑΝΔΑΛΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ



Οι κάτοικοι ενός ήρεμου χωριού στο Gloucestershire της Βρετανίας έμειναν σοκαρισμένοι το Σαββατοκύριακο που πέρασε, το μεγαλύτερο φεστιβάλ σεξ στην Βρετανία κατασκήνωσε στην περιοχή και έφερε μαζί του ‘αφόρητα’ επίπεδα θορύβου.

   Το Swingfields 2015 έγινε στο μικρό χωριό του Flaxley στο δάσος του Dean, που είναι μια μικρή κοινότητα περίπου 30 κατοίκων.

   Γύρω στα 500 άτομα έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση που την έχουν ονομάσει σαν το μεγαλύτερο lifestyle φεστιβάλ της χρονιάς του Ηνωμένου Βασιλείου, ξεπερνώντας έτσι τους κατοίκους της περιοχής σε 17 ανά ένα.

   Οι κάτοικοι του χωριού  δεν είχαν ιδέα ότι το φεστιβάλ γινόταν στην περιοχή τους μέχρι που είδαν αφίσες που έγραφαν «3 είναι ο μαγικός αριθμός», εξέφρασαν το σοκ τους στους ανυπόφορους θορύβους που έρχονταν από το λιβάδι.

    «Ήταν σοκ όταν πήγαμε μέχρι την είσοδο τους  την Πέμπτη και τους ζητήσαμε να χαμηλώσουν την μουσική», είπε ένας κάτοικος.   «Ας πούμε ότι όταν είδαμε την αφίσα με τις λέξεις «3 είναι ο μαγικός αριθμός» και διάφορες ενδιαφέρουσες εικόνες, καταλάβαμε ότι δεν ήταν από  συνηθισμένα μουσικά φεστιβάλ». 

  Οι κάτοικοι είπαν ακόμη ότι έπρεπε να είχαν ειδοποιηθεί εκ των προτέρων για την εκδήλωση που ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη στις 12 το μεσημέρι και τελείωσε την Κυριακή στις 2 μ.μ.

   Η τοποθεσία είχε κρατηθεί μυστική για όσους είχαν αγοράσει εισιτήριο και ανακοινώθηκε 2 μέρες πριν το φεστιβάλ έτσι ώστε να είναι «διακριτικό και ασφαλές».

   Το φεστιβάλ είχε υδρομασάζ, μια σάουνα και πάγκους που πουλούσαν ερωτικά παιχνίδια και μια «ζώνη περιποίησης» που πρόσφερε μασάζ και μανικιούρ.

   «Δεν είχε να κάνει με την φύση του φεστιβάλ αφού ο κόσμος μπορεί να κάνει ότι θέλει ιδιωτικά. Ήταν ο θόρυβος που ήταν απλά αφόρητος. Ήταν 48 ώρες στην κόλαση. Έχω κοιμηθεί μόνο 4 ώρες από την Πέμπτη» είπε ένας άλλος κάτοικος. 

    «Πηγαίναμε συνέχεια και λέγαμε στους διοργανωτές να χαμηλώσουν την μουσική και επικοινωνήσαμε με την αστυνομία και την προστασία περιβάλλοντος αλλά τίποτα δεν έγινε».   Ένας άλλος κάτοικος είπε ότι η τοποθεσία του φεστιβάλ ήταν απερίσκεπτη επειδή έμενα παιδιά στην περιοχή.

   «Το γεγονός ότι κόσμος έρχεται στο χωριό μας χωρίς να λαμβάνει υπόψη την κοινότητα μας στην οποία κατοικεί ένας μεγάλος αριθμός από νεαρές οικογένειες είναι αηδιαστικό», είπε ένας ανώνυμος κάτοικος.

   Τα εισιτήρια για να κατασκηνώσεις στο φεστιβάλ ξεκινούσαν από τις 315 λίρες και έφταναν μέχρι τις 555 λίρες.

   Η μόνη ενδυματολογική παρατήρηση ήταν ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι έπρεπε να έχουν το κάτω μέρος του σώματος τους καλυμμένο.

   Οι άντρες μόνοι τους μπορούσαν να παραστούν αλλά υπήρχε ένας περιορισμένος αριθμός θέσεων έτσι ώστε να υπάρξει «η τέλεια ισορροπία για όλους τους καλεσμένους». 

  Το πρώτο Swingfields Festival έγινε το 2013 με 250 συμμετοχές. 




 Πηγή:www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...