Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2015

ΣΟΚ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ: ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΕΣ

Σοκ με βίντεο από φάρμα κροκοδείλων -Ετσι τους σκοτώνουν για να τους κάνουν παπούτσια και τσάντες [εικόνες & βίντεο]

Κατά τη διάρκεια μίας μυστικής έρευνας, η PETA, η γνωστή οργάνωση που μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων, μαγνητοσκοπεί με κρυφή κάμερα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζουν και πεθαίνουν οι κροκόδειλοι και οι αλιγάτορες που εκτρέφονται σε φάρμες με σκοπό να μετατραπούν σε κάποιου είδους πολυτελές αξεσουάρ.
Στο βίντεο που έδωσε φαίνονται με κάθε λεπτομέρεια συνθήκες διαβίωσης και βασανιστήρια που δεν τα χωράει ο νους.
Η μυστική έρευνα έγινε σε φάρμες του Τέξας και της Ζιμπάουε και  στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η PETA φαίνονται οι βρώμικοι λάκκοι μέσα στους οποίους μεγαλώνουν.
Σε αυτό τονίζεται ότι αν και κανονικά ένας κροκόδειλος μπορεί να ζήσει και περισσότερα χρόνια από τον άνθρωπο, στις φάρμες το προσδόκιμο ζωής είναι μόλις οι 36 μήνες.
Οι συνθήκες στις οποίες διαβιούν όμως, δεν έχουν καμία σχέση με την βαναυσότητα του θανάτου τους.
Στη Ζιμπάουε ο θάνατος είναι επώδυνος. Με μία σιδερένια βέργα ένας από τους εργάτες τρυπάει το κεφάλι του κροκόδειλου και στη συνέχεια την ωθεί ολόκληρη προς τη φόρα της σπονδυλικής στήλης του ζώου. Αργότερα εισάγει μία άλλη βέργα στον  εγκέφαλο του ερπετού ώστε να τον καταστρέψει. Την περασμένη χρονιά 43.000 χιλιάδες ερπετά θανατώθηκαν κατά αυτόν τον τρόπο στη συγκεκριμένη φάρμα.
Η θανάτωση στο Τέξας είναι ακόμα πιο τρομακτική και προκαλεί αποστροφή. Αν και οι εργάτες χρησιμοποιούν ένα όπλο με το οποίο στοχεύουν απευθείας στον εγκέφαλο του ερπετού ώστε ο θάνατος να είναι άμεσος και ανώδυνος, όταν αυτό χαλάσει, προχωρούν στις πιο επώδυνες για το ζώο μεθόδους.
Μέθοδοι οι οποίες αποδεικνύονται πολλές φορές αναποτελεσματικές με τα ερπετά να σπαρταρούν για λεπτά ολόκληρα μέχρι να ξεψυχήσουν.
Όπως ισχυρίζεται η PETA, οι συγκεκριμένες φάρμες αποτελούν τους κύριους προμηθευτές της Hermès για την παραγωγή της τσάντας Birkin και άλλων αξεσουάρ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την δημοσίευση του εν λόγω βίντεο, η ηθοποιός Jane Birkin από την οποία πήρε το όνομα η διάσημη τσάντα, ζήτησε τη μετονομασία της.
Από την πλευρά της η Hermès με ανακοίνωσή της τόνισε έχει ξεκινήσει έρευνα και ότι «κάθε παραβίαση των κανόνων θα πρέπει να διορθωθεί και να τιμωρηθεί».

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...