Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ, Η ΜΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΚΡΗ

Μια φωτογραφία κάνει από χθες το γύρο του διαδικτύου και συγκινεί χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο.
Η συγκλονιστική φωτογραφία από το μακελειό στο Σουρούτς που συγκίνησε τον πλανήτη 

   Είναι μια εικόνα που αποτυπώνει δύο γυναίκες να κρατιούνται από το χέρι, λίγο μετά τη θανατηφόρα έκρηξη που στοίχισε τη ζωή σε 32 ανθρώπους στην Τουρκία.
 Η μία εκ των δύο όμως κείτεται νεκρή.   Σύμφωνα με τη Χουριέτ, η νεαρή γυναίκα (αριστερά) που κρατάει το χέρι της νεκρής φίλης της, επέζησε και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης για νοσηλεία.

   «Η 27χρονη παιδίατρος Τζάγκλα Σεβέν, η γυναίκα που προσπαθεί να ανασηκωθεί, επέζησε παρά τα πολλαπλά τραύματά της», γράφει η Χουριέτ.
 "Είχε περισσότερα από εκατό θραύσματα στο σώμα της. Η καρδιά της σταμάτησε. Της μεταγγίσαμε 14 μονάδες αίμα πριν την βγάλουμε από το μηχάνημα αναπνευστικής υποστήριξης" είπε ο Μεχμέτ Γιαζάρ, ένας από τους γιατρούς που ανέλαβαν τη φροντίδα της.
 Η κατάστασή της ωστόσο δεν θεωρείται κρίσιμη.



 Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...