Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Αλμωπίας
«ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Μετά από επαφές, συζητήσεις, διαβουλεύσεις με την κοινωνία, ο Δήμος Αλμωπίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου έχει μπει στην τελική ευθεία.
Οι εγκαταστάσεις θα στεγαστούν στο χώρο που παλαιότερα στεγαζόταν η ΕΑΣ Αλμωπίας (στον κυκλικό κόμβο Αριδαίας – Τσακώνων – Πιπεριάς), χάρη στην ευγενική παραχώρηση από την πλευρά του εκκαθαριστή σε συνεργασία με τον ΑΦΟΣ Αλμωπίας «Η Ένωση». 
Όπως δήλωσαν ο εκκαθαριστής κ. Στέργιος Κουφογιώτης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Παντελής Μπερμπέρης κατά τη συνάντηση που πραγματοποίησε με τους εκπροσώπους του Δήμου, «είμαστε πολύ χαρούμενοι που με αυτό τον τρόπο συμβάλουμε κι εμείς σ’ αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια, που θα δώσει μια ανάσα στους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση και είμαστε στη διάθεση της Δημοτικής Αρχής για να βοηθήσουμε και με όποιον άλλον τρόπο μπορούμε. Για το καλό του τόπου».
Και κάπως έτσι, η Δημοτική Αρχή είναι έτοιμη να υλοποιήσει μία δέσμευσή της, η οποία έχει ως στόχο να ανακουφίσει τους συμπολίτες μας που έχουν μεγάλη ανάγκη και αντιμετωπίζουν αντικειμενικές δυσκολίες λόγω της άσχημης οικονομικής συγκυρίας που πλήττει τον τόπο μας.
 Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, «δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι και να παρακολουθούμε ως απλοί θεατές όλα όσα συμβαίνουν γύρο μας, γι’ αυτό αποφασίσαμε χωρίς καθυστέρηση να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα στη δημιουργία κοινωνικών δομών που δεν θα έχουν μόνο συμβολικό αλλά ουσιαστικό χαρακτήρα, μιας και θα βοηθούν πολύ κόσμο».
Ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης που έχει αναλάβει τον συντονισμό, κατά την επίσκεψή του στις εγκαταστάσεις που θα στεγαστούν το Κοινωνικό Παντοπωλείο, αφού ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μπερμπέρη και ολόκληρο το Διοικητικό Συμβούλιο που πήρε την σημαντική απόφαση να παραχωρήσει δωρεάν τον χώρο, δήλωσε πως «ως Δημοτική Αρχή θα κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας. Σε αυτή την κρίση κανείς δεν πρέπει να είναι μόνος του».
Ο Δήμος Αλμωπίας καλεί όλους τους πολίτες να βοηθήσουν και να στηρίξουν αυτή την πρωτοβουλία με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας, είτε με δωρεές, είτε με εθελοντική προσφορά, είτε με προτάσεις
Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6985172004



























0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...