Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΡΟΛΙΜΝΗΣ ΣΤΟ "ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΧΟΡΟΥ" ΣΤΟ ΒΕΑΚΕΙΟ



Για μια ακόμη χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρολίμνης τίμησε την Πέλλα σε μια μοναδική βραδιά υπό το φως του φεγγαριού στο Βεάκειο θέατρο του Πειραιά όπου πραγματοποιήθηκε το Παγκόσμιο Συνέδριο χορού στις 4 Ιουλίου 2015. 

Η βραδιά στέφθηκε  με μεγάλη επιτυχία, οι 360 σύνεδροι που παρευρίσκονταν εκεί έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και το αποτέλεσμα ήταν να παρουσιαστεί μια υπέροχη μουσική και χορευτική βραδιά με παράδοση, χορό και όχι μόνο. Η παραμυθένια ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε από τους δημιουργικούς διοργανωτές άφησε σε όλους μας τις καλύτερες αναμνήσεις.Η συμμετοχή του κόσμου παρά το δύσκολο των ημερών ήταν εντυπωσιακή και πολύ συγκινητική.

Το Δ.Σ. του συλλόγου θέλει να ευχαριστήσει ιδιαίτερα όλους τους χορευτές, τον χοροδιδάσκαλο μας Ιωάννη Μίγγα, τους μουσικούς που μας συνόδευσαν τον Γρηγόρη Σταφυλά και την ορχήστρα του ,ένα τεράστιο ευχαριστώ στον οδηγό Καραγιαννίδη  Κώστα και φυσικά πολλές ευχαριστίες στον κύριο Άλκη Ράφτη πρόεδρο της Unesco και την κυρία Πόπη Βαρουδάκη. Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Πέλλας και ιδιαίτερα τον κύριο Μπαλτζίδη Κωνσταντίνο που χωρίς την βοήθεια του δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί αυτό το ταξίδι.

Τέλος το μεγαλύτερο ευχαριστώ για την πρόεδρο μας κυρία Υφαντίδου Άννα που είναι η ψυχή  και η κινητήρια δύναμη  του Συλλόγου μας. Χωρίς αυτήν δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. Πολιτιστικού Συλλόγου Ακρολίμνης



























1 σχόλια :

είμαστε απλά ένας υπέροχος σύλλογος...μια οικογένεια, μια υπέροχη παρέα. να συνεχίσουμε έτσι πάντα αγαπημένοι και να διασκεδάζουμε όπως εμείς ξέρουμε!!! με ζωντάνια,υπερηφάνεια , μεράκι για τον χορό και φυσικά με τα υπέροχα και ξεχωριστά χαμόγελα του καθενός μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...