Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

ΣΧΕΔΙΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΞΑΜΗΝΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΕ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

Φωτογραφία: Eurokinissi
Σχέδιο εθελοντικής κατάταξης γυναικών στο στρατό έχει καταρτίσει το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, προκειμένου να εξυπηρετηθούν δύο σκοποί. 
Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία το σχέδιο του υπουργείου Αμυνας προβλέπει πρόγραμμα πλήρους στρατιωτικής εκπαίδευσης έξι μηνών των γυναικών που επιθυμούν εθελοντικά να καταταχθούν στις Ενοπλες Δυνάμεις. Ακολούθως, θα υπηρετούν σε μονάδες των ακριτικών περιοχών της χώρας.
Στόχος του σχεδίου είναι «κλείσουν» τα κενά που υπάρχουν στην στελέχωση των των μονάδων από τον περιορισμό των προσλήψεων λόγω μνημονίων. και ταυτόχρονα να ανοίξει δρόμος για προσλήψεις στις Ενοπλες Δυνάμεις, καθώς στις ενδιαφερόμενες θα δοθούν κίνητρα για την πρόσληψή τους σε τέτοιες θέσεις. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...