Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Παρατείνεται μέχρι τις 26 Αυγούστου η υποβολή φορολογικών δηλώσεων
Λίγο ως πολύ αναμενόμενη ήταν η απόφαση για τη νέα παράταση των φορολογικών δηλώσεων μετά από το μπάχαλο που έχει προκαλέσει σε όλη την οικονομία η τραπεζική αργία και το θρίλερ των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.
Με απόφαση της, που υπέγραψε μάλιστα ένα 24ωρο αφού είχε υποβάλει επιστολή παραίτησης, η Ν. Βαλαβάνη παρέτεινε κατά ένα μήνα τις δηλώσεις για τα φυσικά πρόσωπα και κατά περίπου ένα μήνα για τις επιχειρήσεις. Συγκεκριμένα, η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φορολογικού έτους 2014 των φυσικών προσώπων παρατείνεται μέχρι την 26η Αυγούστου, ενώ η αντίστοιχη προθεσμία για τα νομικά πρόσωπα παρατείνεται μέχρι την 20η Αυγούστου.
Αυτή η Απόφαση δεν αρκεί, όμως, για να εξομαλυνθεί η κατάσταση, αφού η κυβέρνηση πρέπει να φέρει διάταξη νόμου, με την οποία θα μεταφέρεται η πληρωμή της πρώτης δόσης του φόρου εισοδήματος στο τέλος Αυγούστου. Το ζήτημα είναι αν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των δανειστών, με δεδομένο ότι ταμειακά τουλάχιστον επηρεάζεται η εκτέλεση του Προϋπολογισμού.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...