Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΕ ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
Οι συντάξεις του ΙΚΑ του μηνός Αυγούστου θα καταβληθούν την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015 και οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ θα καταβληθούν την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015.
Συγκεκριμένα, το υπουργείο Εργασίας προχώρησε σε διευκρινιστική ανακοίνωση έπειτα από τη σύγχυση που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών πως κάποιες συντάξεις καταβλήθηκαν νωρίτερα λόγω του Σαββατοκύριακου που μεσολάβησε.
Η ανακοίνωση του υπουργείου:
Εξαιτίας σύγχυσης που προκλήθηκε σχετικά με τις ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 57 του Ν.4144/2013/ΦΕΚ88Α, οι συντάξεις των Φορέων Κοινωνικής Ασφάλισης που υπάγονται στην εποπτεία του υπουργείου Εργασίας καταβάλλονται την προτελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα, εκτός από τις συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ που καταβάλλονται την πρώτη εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου εργασίας, οι συντάξεις του ΙΚΑ του μηνός Αυγούστου θα καταβληθούν την Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015 και οι συντάξεις του ΟΑΕΕ και του ΟΓΑ θα καταβληθούν την Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015.
Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Δευτέρας, ο αναπληρωτής υπουργός Οικοκονομικών Δημήτρης Μάρσας δηλωσε πως κανονικά και στις προβλεπόμενες ημερομηνίες θα γίνει η καταβολή των μισθών του Δημοσίου και των συντάξεων τον Ιούλιο.
Διευκρίνισε πως ορισμένες πιστώσεις σε λογαριασμούς που έγιναν νωρίτερα από ό,τι ήταν αρχικά προγραμματισμένο οφείλονται στο γεγονός ότι μεσολαβούσε Σαββατοκύριακο, και συνεπώς οι διαδικασίες επισπεύσθηκαν.
Αποτέλεσμα ήταν πολλοί συνταξιούχοι να θεωρήσουν πως ήδη έχει πιστωθεί στους λογαριασμούς τους η σύνταξή τους.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...