Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ "ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ"



Οργασμός εργασιών και ανακαίνισης στο κοινοτικό γυμναστήριο "ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ" των Προμάχων, όπου η διοίκηση του συλλόγου έχει ανασκουμπωθεί και με την αφιλοκερδή συμμετοχή , μελών του συλλόγου, φιλάθλων και απλών κατοίκων του χωριού, έχουν επιδοθεί σε έναν δημιουργικό αγώνα δρόμου για τον εξωραϊσμό του γηπέδου και των υλικοτεχνικών εγκαταστάσεων.

Συγκεκριμένα, γίνεται μια εμπεριστατωμένη και άρτια γεωπονική συντήρηση του χλοοτάπητα, ενώ το κτίριο των αποδυτηρίων έχει αναδιαρθρωθεί ριζικά, με σκοπό να γίνουν οι εγκαταστάσεις πιο ευρύχωρες και λειτουργικές.
 Δημιουργούνται δυο τεράστιες αίθουσες γηπεδούχων-φιλοξενούμενων, με ανεξάρτητες τουαλέτες και μπάνια, ενώ θα τοποθετηθούν και ατομικά ιματιοφυλάκια για τον κάθε ποδοσφαιριστή.
Ταλαντούχος "γκραφιτάς" του χωριού, επιμελείται την καλλιτεχνική εντύπωση του σήματος του ιστορικού μας συλλόγου, σε ένα τεράστιο τμήμα, τοίχου του κτιρίου, κάνοντάς το να φαντάζει από όλες της γωνιές του γηπέδου.
 Τοποθετήθηκε νέος βόθρος, και το κυλικείο του γηπέδου μετεγκαταστάθηκε σε νέα πιο λειτουργική θέση.
Στα προσεχή σχέδια της διοίκησης, είναι και η κατασκευή σκεπής, με το τελείωμα της οποίας θα δοθεί τέλος στα συχνά προβλήματα του κτιρίου, εξαιτίας των διαρροών.

Όπως μας δήλωσε ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Βασίλης Δήμπαλας, "είναι πολύ συγκινητική και ελπιδοφόρα η μεγάλη συμμετοχή πολλών εθελοντών, οι οποίοι βοηθούν τον σύλλογο ποικιλοτρόπως".
Να θυμίσουμε ότι κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας και διανέμονται από στελέχη της ομάδας, ενώ σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει η "βασανιστική" προετοιμασία των παικτών, υπό την αυστηρή εποπτεία του προπονητή Βασίλη Σαμαρά.
Τέλος να υπενθυμίσουμε την έναρξη των εργασιών για το "ΦΡΑΓΜΑ ΠΑΡΤΥ" που διοργανώνει με τεράστια επιτυχία ο σύλλογος και φέτος φιλοδοξεί να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ετοιμάζοντας ένα διήμερο "δυναμίτη"¨. 
















0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...