Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΨΑΡΑΝΤΩΝΗ ΣΤΟΝ NICK CAVE ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ

Το συγκινητικό μήνυμα του Ψαραντώνη στον Νικ Κέιβ για το θάνατο του γιου του [εικόνες&βίντεο]

«Πες του ότι τον σκέφτομαι εδώ από την Κρήτη και μακάρι να μπορούσα να πάω στην Αυστραλία στην κηδεία του μικρού παιδιού του»
ήταν το μήνυμα του Ψαραντώνη στον Νικ Κέιβ που έχασε τον 15χρονο γιο του.
«Τελευταία φορά που είδα τον μικρό Αρθουρ ήταν πριν από τρία χρόνια στην Αυστραλία, όπου είχα πάει για μια συναυλία. Ηταν ένα έξυπνο, ανήσυχο και πολύ καλό κοπέλι. Δεν το πιστεύω αυτό που έγινε…» δήλωσε στο inotos.gr ο Ψαραντώνης.

Ο Ψαραντώνης είναι ένας από τους ελάχιστους Ελληνες που είχε γνωρίσει και είχε ζήσει από κοντά τον μικρό Αρθουρ μια και έχει επισκεφτεί την Αυστραλία, πότε για να δει τον γιό του τον Ψαρογιώργη που έμενε εκεί και πότε για να συμμετάσχει στα Φεστιβάλ που οργάνωνε ο Νίκ Κέιβ στη χώρα του.
«Ο Ψαραντώνης είναι ο αρχαίος και ο πρωτόγονος γνήσιος εκφραστής της παγκόσμιας μουσικής. Γι αυτό και τον ακούω» είχε δηλώσει σε παλαιότερη του συνέντευξη ο Αυστραλός καλλιτέχνης. «Τον ακούω στο αυτοκίνητο μου και στο σπίτι μου».

Από την πρώτη στιγμή που ο Ψαραντώνης έμαθε για τον θάνατο του 15χρονου Αρθουρ συγκλονισμένος επικοινώνησε με τον γιό του τον Ψαρογιώργη, που αυτές τις μέρες βρίσκεται για συναυλίες στον Καναδά, και του ζήτησε να βρει τρόπο για να επικοινωνήσει με τον Κέιβ και να  μεταφέρει στο «καλό κοπέλι τον Νικ» όπως είπε στο inotos.gr τη θλίψη του για τον άδικο χαμό του κοπελιού του. «Πέστου ότι τον σκέφτομαι εδώ από την Κρήτη και μακάρι να μπορούσα να πάω στην Αυστραλία στην κηδεία του μικρού παιδιού του» δήλωσε.
Τελευταία φορά που ο Ψαραντώνης συνεργάστηκε με τον Νικ Κέιβ ήταν στην ταινία του David Olehoffen, Loin Des Hommes (Far From Men) όπου ο Nick Cave και ο Warren Ellis υπογράφουν τη μουσική επένδυση της ταινίας η οποία κέρδισε τρία βραβεία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της  Βενετίας το 2014. Σ αυτή την ταινία ο Ψαραντώνης συμμετέχει με την συγκλονιστική του φωνή σε δύο από τις συνθέσεις του soundtrack.







Πηγή:  http://www.iefimerida.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...