Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Η ΒΡΟΧΗ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2015 ΤΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ


Δεν βοήθησε τελικά ο καιρός για την ομαλή διεξαγωγή της πρώτης ημέρας του Πολιτιστικού Ανταμώματος των Προμάχων και η καταρρακτώδης πολύωρη βροχή που ξέσπασε, ακύρωσε τα σχέδια των διοργανωτών του Μ.Χ.Σ. Προμάχων.

Όπως κάθε χρόνο, τα πάντα είχαν ρυθμιστεί στην εντέλεια, με τους εθελοντές και τα μέλη του συλλόγου να είναι στη θέση τους, τους υπαίθριους πωλητές στους πάγκους, τους επίσημους καλεσμένους στα καθίσματά τους και τους χορευτές σε κατάσταση ετοιμότητας.
Η βραδιά ξεκίνησε με την ανατριχιαστικά εντυπωσιακή είσοδο των 150 χορευτών του συλλόγου των Προμάχων, οι οποίοι τραγουδώντας το "Μακεδονία ξακουστή" έκαναν τους πάντες να ανατριχιάσουν. Στη διάρκεια του τραγουδιού, ξέσπασε δυνατή μπόρα, αλλά οι χορευτές αψηφώντας την, τελείωσαν το πατριωτικό τους τραγούδι και μετά αποχώρησαν μούσκεμα μέχρι το κόκκαλο, για να προστατευτούν.
Οι πολυπληθείς παρευρισκόμενοι αποχώρησαν, ενώ τα μέλη των χορευτικών συλλόγων φιλοξενήθηκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου όπου πραγματοποιούνταν η εκδήλωση, αναμένοντας μάταια την βελτίωση των καιρικών φαινομένων. Δυστυχώς όμως η βροχή συνεχίστηκε, και κατέστησε αδύνατη την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.
Τώρα οι υπεύθυνοι, με δεδομένη την δυσοίωνη πρόβλεψη της ΕΜΥ και για την δεύτερη ημέρα, προσανατολίζονται στην ακύρωσή της και όπως πληροφορηθήκαμε ανεπίσημα, υπάρχουν σκέψεις να γίνει κάποιο γλέντι στην πλατεία του χωριού την Κυριακή 23 Αυγούστου, για να διασκεδάσουν οι κάτοικοι και να ξορκίσουν το "κακό" που τελευταία "χτυπά" τις εκδηλώσεις του συλλόγου.

Δείτε το βίντεο από την έναρξη-είσοδο της πρώτης ημέρας με την ηρωική εμφάνιση των παιδιών του Μ.Χ.Σ. ΠΡΟΜΑΧΩΝ.

Σ.Σ. Θα ακολουθήσει ανάρτηση με την σκηνές από την παρακάμερα των "Π.Ν." ενώ για οποιαδήποτε νέα εξέλιξη, θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...