Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Σας  προσκαλούμε να έλθετε  στην συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας, που θα γίνει στο  Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας  και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού  Συμβουλίου στις 17 Αυγούστου  2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα   20.00΄ (8.00 μ.μ), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ  
ü 
Ενημέρωση του σώματος για θέματα που αφορούν τον Δήμο από τον κ. Δήμαρχο
1ο
Ίδρυση Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αλμωπίας και συγκρότηση Επιτροπής Διαχείρισης
2ο
Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας και Διαχείρισης Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Αλμωπίας

3ο
Έγκριση έκθεσης εσόδων – εξόδων Α΄Τριμήνου του Δήμου Αλμωπίας για το έτος 2015  (αρίθ. 155/2015 Απόφαση Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αλμωπίας) 
4ο
Γενική Αναμόρφωση Προϋπολογισμού
5ο
Nομιμοποίηση εκπροσώπου του Δήμου Αλμωπίας για την Τράπεζα της Ελλάδος και νομιμοποίηση χρήστη του ΠΣΗΠΟΔΕ για το έργο με ακρωνύμιο “Bee-conomy” στο Διασυνοριακό Πρόγραμμα ΙΡΑ «Ελλάδα – π.Γ.Δ.Μ. 2007-2013»
6ο
Έγκριση της μελέτης και τρόπος καθορισμού του διαγωνισμού της υπηρεσίας «Υλοποίηση της πράξης Bee-conomy – ΥΠ.3 –Δράσεις υποστήριξης και ανάπτυξης της οικονομίας των προϊόντων μέλισσας»
7ο
Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού του έργου  «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στην ΤΚ Προμάχων»
8ο
Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού του έργου «Ασφαλτόστρωση στη ΒΙΠΕ Αριδαίας»
9ο  
Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού του έργου «Διαμόρφωση οχετού ομβρίων υδάτων εντός της πόλης της Αριδαίας»
10ο
Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση ανοιχτού θεάτρου στην περιοχή Δασάκι Αριδαίας»
11ο
Έγκριση μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού του έργου «Συντήρηση κοινοχρήστων χώρων (πλατειών, πεζοδρομίων, κλπ) ΔΕ Εξαπλατάνου»
12ο
Έγκριση ΑΠΕ του έργου με τίτλο  «Αναβάθμιση των Υποδομών της πλατείας ΤΚ Θεοδωρακίου»
13ο
Παράταση χρονοδιαγράμματος της πράξης  “ Living history – Living nature “  με ακρωνύμιο “LhiLna”
14ο
Παράταση του χρόνου της χρήσης του κτιρίου με την ονομασία «Σπίτι των Ποιητών-Κέντρο Βαλκανικών Πνευστών», που βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία Εξαπλατάνου στην εταιρεία : «ΕΘΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ & ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ Α.Ε. Ε.Κ.ΧΑ ΑΕ.» βάσει της  αρίθ. 214/2014 Α.Δ.Σ 
15ο
Εξέταση  αιτήματος του Τοπικού Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Φιλώτειας, σχετικά με την παραχώρηση χρήσης  κτιρίου  πρώην Παιδικού Σταθμού Φιλώτειας
16ο
Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας της προμήθειας γεωργικού ελκυστήρα και πλευρικού αρθρωτού καταστροφέα
17ο
Λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας της προμήθειας τροφίμων για τις ανάγκες του Δήμου Αλμωπίας, της Μαθητικής Εστίας, του ΚΕΚΠΑ και ΔΗΚΕΑ
18ο
Ίδρυση Λαϊκής Αγοράς  στην Τ.Κ. Ξιφιανής (αρίθ. 41/2015 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής)
19ο
Ίδρυση Λαϊκής Αγοράς  στην Τ.Κ. Φιλώτειας  (αρίθ. 37/2015 απόφαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής)
20ο
Λήψη απόφασης για την παράταση κατάθεσης δικαιολογητικών ανανέωσης των αδειών, των επαγγελματιών  πωλητών λαϊκών αγορών 
21ο
Τροποποίηση της με αρίθ. 18/2014 Α.Δ.Σ. περί « καθορισμού κατάλληλων χώρων για την οργανωμένη εγκατάσταση πλανοδίων» 
22ο
Τροποποίηση της αρίθ. 110/2014 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου ως προς την εφαρμογή ενιαίας χρέωσης του ημερήσιου ανταποδοτικού τέλους στους προσερχόμενους δημότες και μη δημότες στους χώρους των Λαϊκών Αγορών του Δήμου Αλμωπίας πωλητές (επαγγελματίες – παραγωγούς )
23ο
Παράταση της ισχύς των 236/2011 και 89/2014 Αποφάσεων Δ.Σ. για την εκμίσθωση εκμετάλλευσης των 9α και 9β δημοτικών συστάδων του δημοτικού δάσους Προμάχων
24ο
Υποβολή πινάκων εγγραφών προς εκκαθάριση αρχείου της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας
25ο
Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την εκμίσθωση δημοτικής καλλιεργήσιμης γης – αγροτεμαχίων Τοπικής Κοινότητας Σαρακηνών (πρώην σχολική περιουσία ) του Δήμου Αλμωπίας.  Κήρυξη άγονου του διαγωνισμού και εκ νέου καθορισμός των όρων δημοπράτησης.
26ο
Εξουσιοδότηση Δημάρχου για υπογραφή συμβολαίου που θα αφορά στην προσκύρωση οικοπέδου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...