Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ



Σήμερα Τρίτη 4/8 στο αγροτικό ιατρείο των Προμάχων υπάρχει γιατρός που από το πρωί βρίσκεται στο κτίριο του ιατρείου και συνταγογραφεί φάρμακα για τους ασφαλισμένους.
Δεν υπάρχει πληροφορία για το αν θα συνεχίσει να έρχεται και τις υπόλοιπες ημέρες, γι αυτό οι ενδιαφερόμενοι ας σπεύσουν να εκμεταλλευτούν την ανέλπιστη αυτή παρουσία του.
Εντύπωση προκαλεί το γεγονός της μή ανακοίνωσης της παρουσίας του, με κάποια εκφώνηση στα μεγάφωνα της κοινότητας του χωριού, παρά μόνο η τοιχοκόλληση ενός χαρτιού στην πόρτα του ιατρείου.
Γεγονός αδιαμφισβήτητο πάντως είναι ότι οι ασφαλισμένοι του χωριού είναι παραμελημένοι από τις αρμόδιες αρχές και η ταλαιπωρία που υφίστανται πηγαίνοντας στην Αριδαία για την εγγραφή φαρμάκων, είναι παροιμιώδης.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...