Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

"ΣΤΗΜΕΝΗ" ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΛΟΤΟ; (ΒΙΝΤΕΟ)



Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Σερβία ύποπτη κλήρωση του δημοφιλούς Λότο.
 Έντεκα ύποπτοι ανακρίθηκαν από τη σερβική αστυνομία, ενώ ο διευθυντής του υποχρεώθηκε να παραιτηθεί. Τα πρόσωπα αυτά, τα οποία συμμετείχαν στη διοργάνωση της κλήρωσης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη και στα οποία περιλαμβάνεται η παρουσιάστρια της εκπομπής που μεταδίδεται απ' ευθείας από τη δημόσια τηλεόραση, ανακρίθηκαν και υποβλήθηκαν σε τεστ με ανιχνευτή ψεύδους, δήλωσε ένας εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών, ο Νεμάνια Πάντιτς.
Τη στιγμή που έβγαινε από το μηχάνημα το σφαιρίδιο με τον αριθμό 27, στην οθόνη εμφανίσθηκε ο αριθμός 21, προς μεγάλη έκπληξη των εκατομμυρίων τηλεθεατών. Όμως ο επόμενος αριθμός που κληρώθηκε ήταν... ο 21, κάτι που δημιούργησε αμέσως αμφιβολίες για την κλήρωση.
Ο σερβικός οργανισμός του Λότο (DLS) υποστήριξε πως για το επεισόδιο ευθυνόταν ένα «τεχνικό λάθος» και πως η κλήρωση έγινε «με πλήρη σεβασμό των κανόνων». Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο αριθμός 21 κληρώθηκε από «καθαρή σύμπτωση».
Η κλήρωση δεν διακόπηκε, όμως κανένας δεν κέρδισε το μεγάλο βραβείο.
Εντούτοις, υπό την πίεση της κοινής γνώμης, ο διευθυντής του DLS Αλεξάνταρ Βούλοβιτς υπέβαλε την παραίτησή του.
Η αστυνομία κατέσχεσε το μηχάνημα της κλήρωσης, τα σφαιρίδια με τους αριθμούς και τους υπολογιστές και πρόκειται επίσης να ανακρίνει αυτούς που κέρδισαν προηγούμενα τζακπότ, ανέφερε ο τοπικός Τύπος.
Το Λότο είναι πολύ δημοφιλές στη Σερβία, ιδιαίτερα μεταξύ των περίπου 1,7 εκατ. συνταξιούχων, αλλά και μεταξύ των ανέργων που αποτελούν το 20% του ενεργού πληθυσμού σ' αυτή τη χώρα των 7 εκατ. κατοίκων.
Ο πρωθυπουργός Αλεξάνταρ Βούτσιτς διαβεβαίωσε πως, αν πρόκειται για απάτη, οι υπεύθυνοι θα οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης.







ΠΗΓΗ...http://www.koutipandoras.gr/

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...