Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ

Σήκωσαν το Ευρωπαϊκό οι Εφηβοι! [εικόνες]
Στην κορυφή της Ευρώπης ανέβηκαν πριν από λίγο οι Εφηβοι της Εθνικής μας ομάδας.
Η Εθνική Εφήβων επικράτησε της Τουρκίας στον τελικό του Ευρωπαϊκού U18, που διεξάγεται στον Βόλο, με 64-61 και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. 
Τα παιδιά του Ηλία Παπαθεοδώρου κατάφεραν μέσα σε έξι μέρες να πάρουν έξι σπουδαίες νίκες και να φέρουν στη χώρα το δεύτερο χρυσό σε επίπεδο Ευρωμπάσκετ Εφήβων, πρώτο μετά το 2008. 
Συγχαρητήρια από Κοντονή
Ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σταύρος Κοντονής, με αφορμή την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Εθνική ομάδα μπάσκετ U18 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Για μία ακόμη φορά ο ελληνικός αθλητισμός βρέθηκε στην κορυφή της Ευρώπης. Η εθνική ομάδα μπάσκετ των εφήβων με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μας γέμισε χαρά και απέδειξε ότι με συστηματική δουλειά και επίμονη προσπάθεια μπορούμε να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το μπάσκετ διατηρεί την εξαιρετική παράδοση που έχει επί σειρά δεκαετιών συνεχίζοντας τις διακρίσεις σε κάθε επίπεδο. Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές και τους προπονητές τους».
Παυλόπουλος: Σας ευχαριστούμε
Και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέστειλε συγχαρητήριο τηλεγράφημα προς την Εθνική Ομάδα: «Η μεγάλη ευρωπαϊκή σας κατάκτηση και διάκριση μας κάνει υπερήφανους. Πέραν τούτου παραδίδει σ’ όλους μας ένα διπλό, τουλάχιστον, δίδαγμα: Πρώτον, το δίδαγμα των τεράστιων δυνατοτήτων της νέας γενιάς, πολύ πέρα και από τα σύνορα της χώρας μας. Και, δεύτερον, το δίδαγμα του τι μπορούμε να επιτύχουμε οι Έλληνες, μεσ’ από την συνεπή συλλογική προσπάθεια και την συνακόλουθη ενότητα, μπροστά σε μεγάλους εθνικούς στόχους. Θερμά συγχαρητήρια. Σας ευχαριστούμε. ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...