Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ: ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ



Ανοιχτή επιστολή προς τους μικρούς αθλητές-ποδοσφαιριστές και τους γονείς τους

Ο ιστορικός Αλμωπός αποτελούσε , και θα αποτελεί πάντα , τη ζωντανή κυψέλη διδασκαλίας του ποδόσφαιρου στους νεοσσούς ποδοσφαιριστές της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αλμωπίας , με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθε και στόχο το σωστό ποδόσφαιρο . Εύκολη λοιπόν η απάντηση γιατί ένας γονιός να επιλέξει να εντάξει το παιδί του στην ακαδημία του Αλμωπού .

Γιατί :
 -  Μέσα από τις ακαδημίες μας πολλά παιδιά , κάθε χρόνο , στελεχώνουν τις μεικτές ομάδες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πέλλας , αλλά και την ομάδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας .
  - Οι καλύτεροι των νεαρών ποδοσφαιριστών μας προωθούνται στην αντρική ομάδα , στελεχώνοντας τη βιτρίνα του συλλόγου , και κάνοντας έτσι το επόμενο βήμα .
Από τη φετινή χρόνια όμως υπάρχει ένας ακόμη πιο σοβαρός λόγος που καλούμε με ιδιαίτερη περηφάνια τους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους να ενταθούν στα τμήματα υποδομών της ομάδας μας . Το Δ.Σ. του Αλμωπoύ Αριδαίας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η ακαδημία μας , έπειτα από αξιολόγηση και μάλιστα με υψηλή βαθμολογία , έγινε μέλος του δικτύου/προγράμματος του ΟΠΑΠ ¨Σήμερα αθλητές αύριο καλύτεροι άνθρωποι¨ για ηλικίες 7-10χρονών. Αποτελεί μια εκ των 125 ομάδων στην Ελλάδα που το πέτυχαν και είναι η μόνη στον νόμο Πέλλας .

  Κατά την αξιολόγηση κριθήκαν :
- το επίπεδο επιστημονικής κατάρτισης των προπονητών
- η ύπαρξη και η εφαρμογή ολοκληρωμένου προπονητικού πλάνου , συμφώνα με τις αρχές της ΟΥΕΦΑ
- η τήρηση κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στις εγκαταστάσεις μας
- η καθημερινή αποτύπωση των επιδόσεων των νεαρών ποδοσφαιριστών
- η σωστή συντήρηση του χλοοτάπητα , και
- η επάρκεια του αθλητικού υλικού .

Μετά από αυτήν τη διάκριση-συμμετοχή, η ακαδημία του Αλμωπού και οι αθλητές της θα επωφεληθούν από ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό και επιστημονικό πρόγραμμα , που σε γενικές γραμμές περιλαμβάνει :
     * ασφαλιστική κάλυψη , για μια ώρα πριν και μετά , των προπονήσεων και των αγώνων
     *υψηλής ποιότητας αθλητικό υλικό , κατάλληλο γι αυτές τις ηλικίες
     *επιστημονική στήριξη από παιδιάτρους , παιδοψυχολόγους και διατροφολόγους
     *προπονητικές κατευθύνσεις με βάση τα πρότυπα της ΟΥΕΦΑ για αυτές τις ηλικίες
     *συμμέτοχη σε ποδοσφαιρικά τουρνουά πού θα διοργανωθούν σε 10 πόλεις της Ελλάδας
     *επισκέψεις από στελέχη-πρεσβευτές του προγράμματος , και πρώην ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν και για το ήθος τους
     *δημιουργία ειδικού φόρουμ στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος , όπου γονείς και προπονητές , με την χρήση ειδικού προσωπικού κωδικού , θα έχουν πρόσβαση και θα λαμβάνουν οδηγίες .

  Για όλα τα παραπάνω θα ενημερώνονται οι γονείς με την εγγραφή του παιδιού τους , καθώς επίσης και για μια κεντρική εκδήλωση ενημέρωσης , ο τόπος και ο χρόνος θα δοθούν με δελτίο τύπου αλλά και από τα Μ.Μ.Ε. , όπου θα παραστούν οι προαναφερόμενοι πρεσβευτές και  επιστήμονες του προγράμματος .
Ευχαριστούμε θερμά , όλους όσους εργαστήκαν ώστε η ακαδημία μας να κερδίσει τη συμμέτοχη της στο πρόγραμμα και  , καλούμε τους μικρούς αθλητές και τους γονείς τους να πλαισιώσουν τα τμήματα υποδομών και να μας εμπιστευτούν .




με τιμή
το Δ.Σ. του Αλμωπού Αριδαίας





0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...