Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΣΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ-ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΔΕΚΟ-ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΑΡΧΩΝ



Δήλωση Βουλευτή Πέλλας Γιάννη Σηφάκη για το σχέδιο Νόμου για κατάργηση του αφορολόγητου στις βουλευτικές αποζημιώσεις καθώς και μειώσεις αποζημίωσης Υπουργών, Διοικητών ΔΕΚΟ και Προέδρων Ανεξάρτητων Αρχών

Η πρόταση Νόμου που καταθέτει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνηση για την κατάργηση του αφορολόγητου βουλευτικών αποζημιώσεων και μειώσεις σε αποζημιώσεις Υπουργών, Διοικητών ΔΕΚΟ και Προέδρων Ανεξάρτητων Αρχών δείχνει τον τρόπο που αντιμετωπίζει η αριστερά την κοινωνική δικαιοσύνη και ισοπολιτεία.
 Την ίδια στιγμή που καταργείται το αφορολόγητο σε ευαίσθητες κατηγορίες πολιτών, όπως οι αγρότες, πρέπει και το πολιτικό σύστημα να συμμετέχει με τον ίδιο τουλάχιστον τρόπο σε αυτή την έκτακτη κατάσταση.

Στηρίζω το σχέδιο Νόμου θεωρώντας το σαν ένα βήμα για την αποκατάσταση της φθαρμένης από το παρελθόν αξιοπιστίας του πολιτικού συστήματος, για την επανατοποθέτηση της αποστολής των βουλευτών, Υπουργών κλπ σαν εκπροσώπους ενός λαού που ταλαιπωρείται.
 Οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε στην αντιμετώπιση της έκτακτης συγκυρίας για τον λαό και την χώρα κατοχυρώνοντας τις αρχές της δημοκρατίας και ισοπολιτείας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...