Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΤΟΝ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΥΠΕΡΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΤΑΔΥΣΕΩΝ ΤΙΜΗΣΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ


Τον Στέφανο Τζιβόπουλο, η μητέρα του οποίου κατάγεται από τους Προμάχους (το γένος Τασιώλα), παγκόσμιο πρωταθλητή στις καταδύσεις, τίμησε ο Δήμος Αλμωπίας τη Τετάρτη 26 Αυγούστου.
Ο Δήμαρχος τον συνεχάρη για τις επιτυχίες του, ενώ έκανε γνωστό ότι η πισίνα των Λουτρών θα πάρει το όνομά του. 

Ο ίδιος, ευχαρίστησε τον Δήμο Αλμωπίας, αλλά και τους κατοίκους της περιοχής για την αγάπη με την οποία τον περιβάλλουν. Δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα  μόνο η προσωπική του προβολή.Ήδη έχει μεγάλη δημοσιότητα. Εξέφρασε την επιθυμία να αποτελέσει κίνητρο και πρότυπο για τα παιδιά ώστε να ασχοληθούν με τις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού.
Όπως αποτέλεσαν για αυτόν πρότυπα αλλά και εμψυχωτές η Βούλα Πατουλίδου, ο Κάχι Καχιασβίλι και ο Γιάννης Μελισσανίδης (από την Χρυσή), το ίδιο επιθυμεί και ο ίδιος. Για τον λόγο αυτό ζήτησε να μιλήσει στα παιδιά για τον αθλητισμό στα σχολεία.
Πρότεινε ακόμα να γίνουν διάφορες εκδηλώσεις στις οποίες μπορούν να παρευρεθούν ολυμπιονίκες, αλλά να γίνουν και διάφορες εκθέσεις με μετάλλια και προσωπικά είδη αθλητών .

Αύριο Πέμπτη είναι προγραμματισμένη φωτογράφιση στην πισίνα των Λουτρών Πόζαρ με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας. Το βράδυ, πρώτη μέρα των ΠΟΖΑΡΙΤΙΚΩΝ , θα τιμηθεί και εκεί.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σίμος Σωτηριάδης, που τον συνεχάρη, τόνισε ότι ο Δήμος μετά χαράς επιθυμεί με χαρά να «χρησιμοποιεί» πρόσωπα –πρότυπα, ώστε η νεολαία να έχει και καλά  παραδείγματα προς μίμηση.





ΠΗΓΗ...http://aridaia-gegonota.blogspot.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...