Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015

ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΙΤΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥ ΚΤΕΟ



Διευκρινιστική εγκύκλιο που δίνει τη δυνατότητα μείωσης του προστίμου των 150 ευρώ σε όσους δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ το Ι.Χ. τους εξέδωσε το υπουργείο Οικονομίας, με στόχο να προσελκύσει τους ιδιοκτήτες των περίπου 2.500.000 Ι.Χ. και 750.000 μοτοσικλετών να «σπεύσουν» στα Κέντρα Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων.

   Μέχρι σήμερα, όταν ένας οδηγός πήγαινε με καθυστέρηση να περάσει από έλεγχο πλήρωνε πρόστιμο ανάλογα με το χρονικό διάστημα που καθυστέρησε (για καθυστέρηση μέχρι 30 ημέρες πρόστιμο 16 ευρώ, από 30 μέρες έως 6 μήνες 33 ευρώ και για πάνω από 6 μήνες 60 ευρώ). Με τη νέα εγκύκλιο τα παραπάνω πρόστιμα για όσους περάσουν από ΚΤΕΟ τα οχήματά τους μέσα στο 2015 θα έχουν μείωση 50%. 

  Έτσι για Ι.Χ. ενώ το προβλεπόμενο τέλος εκπρόθεσμου αρχικού ελέγχου πέραν των 6 μηνών είναι 65 ευρώ, θα καταβληθεί το τέλος εκπρόθεσμου αρχικού ελέγχου που είναι 33 ευρώ. 
προς αποφυγή συνωστισμού στα ΚΤΕΟ της χώρας ορίζονται τρεις καταληκτικές ημερομηνίες, εντός των οποίων θα πρέπει να διενεργηθεί ο περιοδικός τεχνικός έλεγχος:
 α) 30/9/2015 για τα οχήματα που έπρεπε να ελεγχθούν έως τις 30/6/2014.
 β) 31/10/2015 για τα οχήματα που έπρεπε να ελεγχθούν από 1/7/2014 έως 31/12/2014.
 γ) 30/11/2015 για τα οχήματα που έπρεπε να ελεγχθούν έως και τις 14 Σεπτεμβρίου 2015. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...