Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

2η ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ PELLA AGRO


Πολλοί επισκέπτες την 2η ημέρα στο περίπτερο της Π.Ε. Πέλλας στην PELLA AGRO
Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Θ. Θεοδωρίδη με Πολιτιστικούς Συλλόγους, Εκπροσώπους Παραγωγικών Φορέων και επισκέπτες


Μεγάλη επισκεψιμότητα στο εκθεσιακό περίπτερο της Π.Κ.Μ. – Π.Ε. Πέλλας την 2η μέρα της έκθεσης PELLA AGRO που πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Κρύα Βρύση. Στο περίπτερο παραβρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης.

Ο κ. Θεοδωρίδης συνάντησε και συνομίλησε με πολλούς επισκέπτες του περιπτέρου της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας οι οποίοι εξέφρασαν θετικές απόψεις για την οργάνωση και τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην PELLA AGRO.

Με ιδιαίτερη θέρμη και ενθουσιασμό υποδέχτηκε ο κ. Θεοδωρίδης στο περίπτερο της Π.Ε. Πέλλας τα μέλη του Συλλόγου Ηπειρωτών Κρύας Βρύσης «Ο ΠΥΡΡΟΣ», ο οποίος συμμετείχε στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της έκθεσης μετά από μεγάλο διάστημα αποχής από τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης άλλωστε είναι υποστηρικτής της διατήρησης της παράδοσης και διατηρεί άριστους δεσμούς με τους πολιτιστικούς συλλόγους όλης της Πέλλας.

Στο περίπτερο, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψής του στην Πέλλα, παραβρέθηκε και ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης κ. Θεόδωρος Καράογλου ο οποίος συνομίλησε με τα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας, και συνεχάρη τους συντελεστές της επιτυχημένης συμμετοχής υπογράφοντας το βιβλίο εντυπώσεων.


Επιπλέον, τα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας προσέφεραν τοπικά προϊόντα και, ειδικότερα, εκλεκτά κρασιά από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή μας, καθώς και έντυπο ενημερωτικό υλικό.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...