Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ ΣΤΙΣ 21.45 ΓΙΑ ΤΟ CHAMPIONS LEAQUE

Εφτασε η ώρα του Ολυμπιακού - Πρεμιέρα στο Champions League κόντρα στην Μπάγερν
Ο Πειραιάς παίρνει φωτιά! Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου (21:45 OTE Sport 2, ΕΡΤ 1, iefimerida.gr) για την 1η αγωνιστική του Champions League ευελπιστώντας σε μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση κόντρα σε ένα μεγαθήριο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Τα τελευταία χρόνια το «Γ.Καραϊσκάκης» έχει μεταμορφωθεί σε φρούριο. Ο Ολυμπιακός με οδηγό τις περσινές του εμφανίσεις όπου κατάφερε να νικήσει Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους, θα ψάξει ένα ακόμη θαύμα. Αυτή τη φορά πιο δύσκολο αφού η Μπάγερν είναι ανάμεσα στις τρεις κορυφαίες ομάδες του πλανήτη την τελευταία 5ετία και σίγουρα κάθε επιτυχία απέναντί της αντιστοιχεί σε άθλο.
Οι Γερμανοί έφτασαν χθες στην Αθήνα, προπονήθηκαν και εμφανίστηκαν μετρημένοι και σοβαροί στις δηλώσεις τους. Αλλωστε ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια να μην υποτιμά σχεδόν κανέναν αντίπαλο. Φέτος έχει ένα ακόμη λόγο. Τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν. Η ομάδα του δεν έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά, οι πολλοί τραυματισμοί δεν του επιτρέπουν να κάνει τις αλλαγές που θέλει και η Μπάγερν δείχνει να δυσκολεύεται.
Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός, ενισχύθηκε αρκετά στο μεταγραφικό παζάρι. Σε όλες τις γραμμές. Ο Μάρκο Σίλβα ντεμπουτάρει με τους ερυθρόλευκους στο Champions League απέναντι στον πιο δύσκολο αντίπαλο που θα μπορούσε να έχει (μαζί με Ρεάλ και Μπαρτσελόνα).
Ο προπονητής του Ολυμπιακού στην ομιλία του προς τους παίκτες την τελευταία ημέρα της προετοιμασίας του αγώνα, ζήτησε να μη φοβηθεί κανείς την Μπάγερν. Στοιχείο ικανό να φέρει πιο κοντά την επιτυχία. Οσο για το αγωνιστικό πλάνο, δείχνει να μην έχει αποφασίσει ακόμη αν παρτενέρ του Καμπιάσο στη μεσαία γραμμή θα είναι ο Σαλίνο ή ο Κασάμι με τον πρώτο να αποτελεί φυσικά τη μεγάλη έκπληξη.
Τα προβλήματα του Γκουαρντιόλα ακούν στα ονόματα των Ριμπερί, Ρόμπεν, Μπαντστούμπερ, Μπενατιά. Ο Ισπανός τεχνικός έχει περιορισμένες λύσεις για την 11άδα του και δεν αναμένονται εκπλήξεις γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να υπάρξουν...
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Ισπανός Κάρλος Βελάσκο Μπαρμπάγιο.
Πιθανές Συνθέσεις
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Καμπιάσο, Κασάμι, Τσόρι, Πάρντο, Ερνάνι, Ιντέγε
Μπάγερν: Νόιερ, Λαμ, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο, Μπόατενγκ, Βιδάλ, Τιάγκο Αλκαντάρα, Γκέτσε, Μίλερ, Κόστα, Λεβαντόφσκι


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...