Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΨΑΛΟΥ - ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ 3-2 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΗΣ ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ολυμποσ αψαλου..

Όμορφο παιχνίδι, πλούσιο σε φάσεις και γκολ έγινε στο γήπεδο της Αψάλου, όπου ο τοπικός ΟΛΥΜΠΟΣ  κέρδισε τελικά τον ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ με σκορ 3-2.

Οι γηπεδούχοι έκαναν έναν δυνατό αγώνα και παρόλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ, συντάχθηκαν και παίζοντας με πείσμα, κατάφεραν να κατακτήσουν τη νίκη.
Στο παιχνίδι παρατάχθηκαν με δυναμωμένο το κέντρο τους και εξαπολύοντας αιχμηρές αντεπιθέσεις, δημιούργησαν ρήγματα στην αμυντική διάταξη των Προμάχων και κατάφεραν στο τέλος να πάρουν το παιχνίδι.
Εκείνο που παρατηρήσαμε από το γενικό σύνολο του ΟΛΥΜΠΟΥ, ήταν τα φανερά κενά που παρουσίαζε κατά τη διάρκεια του αγώνα και τα οποία χρήζουν αντιμετώπισης από τον προπονητή.

Οι φιλοξενούμενοι Προμαχιώτες, έχοντας το μυαλό τους στο επερχόμενο ντέρμπυ με τον Αλμωπό, έκαναν οικονομία δυνάμεων και ξεκίνησαν το παιχνίδι χωρίς πολλούς βασικούς παίκτες, τους οποίους ο προπονητής Σαμαράς, προτίμησε να προφυλάξει.
Έγινε ένα ανακάτεμα της τράπουλας, από το οποίο εξήχθηκαν χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ πιστεύουμε ότι αν η ομάδα των Προμάχων ήταν πιο τυχερή, θα μπορούσε τουλάχιστον να αποφύγει την ήττα. Να τονίσουμε ότι από το 80' έπαιζε με δέκα παίκτες λόγω αποχώρησης από τον αγώνα λόγω τραυματισμού του Δ. Σέλκου και με τις τρεις αλλαγές να έχουν πραγματοποιηθεί.

Η διακύμανση του σκορ:
0-1 στο 49' ο Δ. Σέλκος
1-1 στο 69' ο Τσολερίδης
2-1 στο 75' ο Τσολερίδης
3-1 στο 80' ο Σ. Κόγιος με πέναλτι
3-2 στο 85' ο Γ. Σέλκος

Από τον ΟΛΥΜΠΟ διακρίθηκαν οι Τσολερίδης και οι αδερφοί Σ. και Γ. Κόγιος.
Από τον ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ ξεχώρισαν οι Δέλλιος, Ι. Μούγιος, Προίκος και Ν. Νάνος.

Η διαιτησία του κυρίου Καρυπίδη ήταν πολύ καλή με άριστους τους δυο βοηθούς του Χ.Δεμερτζή και Αλμαλιώτη.



Ρεπορτάζ:
Άλεξ Αμπάρης

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...