Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ" ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ



Τον 7ο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζονται γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ επί της οδού Σταδίου και Κολοκοτρώνη ισοπέδωσαν μέλη της αναρχικής ομάδας Ρουβίκωνας, τα οποία μάλιστα κατέγραψαν με κάμερα τις ζημιές.

   Σύμφωνα με μαρτυρίες, στις 8 το πρωί, μπήκαν στο κτίριο 15 άτομα με βαριοπούλες. Πηγές αναφέρουν ότι η ομάδα παρακολουθούσε τα γραφεία εδώ και μέρες καθώς στις 8:30 φτάνει η φρουρά και στις 9 πιάνουν δουλειά οι εργαζόμενοι. Ο φύλακας ανέφερε ότι τα μέλη της ομάδας φορούσαν κράνη, τον ακινητοποίησαν αλλά δεν τον χτύπησαν.

    Αφού κατέστρεψαν κυριολεκτικά τα γραφεία (Λαπτοπ, κάμερες, ηλεκτρονικός εξοπλισμός, τζάμια αλλά και έγγραφα) έγραψαν συνθήματα στους τοίχους.
 "Όχι στα μνημόνια" κ.α. 

  Ακολουθεί το κείμενο που συνοδεύει το βίντεο 

  Σήμερα 14 Σεπτέμβρη στις 8.10 το πρωί ομάδα συντρόφων του Ρουβίκωνα εισέβαλε στον 7ο όροφο του κτηρίου που στεγάζεται το ΤΑΙΠΕΔ επί της οδού Σταδίου και Κολωκοτρώνη στην πλατεία Κολωκοτρώνη. Οι σύντροφοι ισοπέδωσαν τον όροφο. Σπάστηκαν οι υπολογιστές, τα λάπτοπ, τα γραφεία, τζάμια, εκτυπωτές, κάμερες κ.α. Επίσης καταστράφηκαν έγγραφα. Οι security που φύλασσαν την είσοδο του κτηρίου κρατήθηκαν από μια περιφρούρηση της ομάδας η οποία τους αφαίρεσε τους ασυρμάτους τους και οι σύντροφοι αποχώρησαν ανενόχλητοι. Το κτήριο του ΤΑΙΠΕΔ φυλάσσεται σε 24ωρη βάση από ΔΕΛΤΑδες και ΟΠΚΕ αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν εμπόδισε την επίθεση και την ισοπέδωση του ορόφου... 




Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...