Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ



Επειδή σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, όλες οι "ωραίες κοιμωμένες" των πολιτικών σχηματισμών της πατρίδας μας, ξυπνούν από το λήθαργο και θυμούνται να απευθύνουν τα μηνύματά τους προς τους παραμελημένους τους ψηφοφόρους, χρησιμοποιώντας τα διάφορα ενημερωτικά ιστολόγια,κατακλύζοντας τα με δεκάδες καθημερινά email, όπως ΚΑΙ το δικό μας, τα "Προμαχιώτικα Νέα" ΔΕΝ θα τους συνδράμουν, εκτός κι αν πληρώσουν 100(εκατό) ευρώ την κάθε ανάρτηση.(100 ΕΥΡΏ είναι ψίχουλα μπροστά στα εκατομμύρια των επιδοτήσεων που παίρνουν οι εθνοπατέρες).

Ευελπιστούμε έτσι με τα ελάχιστα χρήματα που θα εξοικονομήσουμε από τους τυχόν διαφημιζόμενους, να πληρώσουμε το ρεύμα κάποιων δύστυχων συμπολιτών μας οι οποίοι αδυνατούν.
Οποιδήποτε άλλη ανάρτηση πολιτικού περιεχομένου που δεν θα πληρωθεί, ΔΕΝ θα αναρτάται μέχρι το τέλος των εκλογών.

1 σχόλια :

ΓΕΙΑ ΣΟΥΜΕΓΑΛΕ ΡΑΚΙ!!! ΕΤΣΙ ΦΙΛΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ ΝΑ ΠΈΥΤΕΙ ΚΑΣΕΡΙ !!!!

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...