Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΟΥ ΣΕ ΜΙΣΕΙ;



Σε ποιον δεν αρέσει να είναι αγαπητός στην δουλειά του και ακόμη περισσότερο να τον συμπαθεί το αφεντικό του; Υπάρχει όμως και η πιθανότητα το αφεντικό σου να μην σε συμπαθεί σαν άτομο αλλά να μην μπορεί να σου το πει γιατί η σχέση σας θα πρέπει να κρατηθεί σε επαγγελματικό επίπεδο.

 Ακόμη και τότε υπάρχουν σύμφωνα με έρευνες κάποια σημάδια που θα σε κάνουν να καταλάβεις ότι δεν είσαι το άτομο με το οποίο το αφεντικό θα ήθελε να βγει για μπύρα. Για να μην πηγαίνεις στα τυφλά αυτά είναι τα 20 σημάδια για να καταλάβεις ότι το αφεντικό σου μισεί. 

    1. Έχεις «αυτό» το προαίσθημα. Αν νιώθεις ότι το αφεντικό σου μπορεί να μην σε συμπαθεί μπορεί να έχεις και δίκιο. 

    2. Δε σε συμπεριλαμβάνει σε σημαντικές αποφάσεις. Αν το αφεντικό σου δεν ζητάει την άποψη σου πάνω σε ζητήματα που αφορούν εσένα και την δουλειά σου, είναι πολύ πιθανό να μην εμπιστεύεται την άποψή σου.

     3. Δεν σε κοιτάει στα μάτια. Είναι δύσκολο για κάποιον που όταν σε βλέπει νευριάζει να σε κοιτάει στα ματιά χωρίς να προδίδει τον εκνευρισμό του, για αυτό το αποφεύγει.

     4. Δεν χαμογελάει όταν είσαι τριγύρω. Αυτό δεν αφορά την κακή διάθεση μιας τυχαίας μέρας, αλλά όταν νιώθεις ότι το αφεντικό σου κάνει προσπάθεια να μην χαμογελάει όταν είστε στον ίδιο χώρο. 

    5. Σε κρίνει συνέχεια για μικροπράγματα και για ένα περίεργο λόγο μόνο εσένα. Μήπως δεν σε εμπιστεύεται ή σε αντιπαθεί τόσο που προσπαθεί να σου κάνει την ζωή δύσκολη με συνεχόμενες παρατηρήσεις; 

    6. Σε αποφεύγει όπως ο διάολος το λιβάνι. Αν το αφεντικό σου παίρνει τις σκάλες όταν σε βλέπει να περιμένεις το ασανσέρ θα πρέπει να ανησυχήσεις.  

   7. Κάνει σαν να μην είσαι εκεί. Αν το πρωί σε προσπερνάει χωρίς να σου πει ούτε "καλημέρα", υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην σε συμπαθεί.

     8. Οι απαντήσεις του είναι κοφτές. Αν στην ερώτηση "τι κάνετε" παίρνεις ένα ξερό "καλά" τότε μάλλον δεν θέλει και πολλά πολλά μαζί σου.

     9. Η στάση του σώματός τους προδίδει αρνητισμό. Παρατηρείς το αφεντικό σου να του γυρνάει τα μάτια του ή να στέκεται με τα χέρια σταυρωμένα όταν του μιλάς; Δεν μπορεί να είναι καλό σημάδι αυτό. 

    10. Η πιο συχνή επαφή που έχεις με το αφεντικό είναι μέσω email; Αν το αφεντικό σου δεν σε συμπαθεί θα αποφεύγει και όσο μπορεί τις προσωπικές επαφές δεν μπορεί να είναι καλό σημάδι για την σχέση σας.

     11. Η πόρτα είναι πάντα κλειστή. Η μονίμως κλειστή πόρτα του γραφείου του δεν μπορεί να είναι φιλικό σημάδι.

     12. Διαφωνεί συνέχεια μαζί σου. Αν για οποιαδήποτε ιδέα που φέρνεις στο τραπέζι το μόνο που ακούς είναι "όχι", το αφεντικό σου παίζει να σε μισεί.

     13. Δεν σε ρωτάει ποτέ πράγματα από την προσωπική σου ζωή. Αν έχεις παρατηρήσει ότι το αφεντικό σου μιλάει με τους άλλους για την οικογένεια και τα παιδιά τους και με εσένα μόνο για δουλειά, δεν μπορεί να σε συμπαθεί και τόσο. 

    14. Σου βάζει δουλειές που κάνεις άλλος δεν θέλει να κάνει; Προφανώς δεν πιστεύει στις ικανότητές σου και ούτε πρόκειται.

     15. Δεν κάνει ποτέ σχόλια για την δουλειά σου. Τα σχόλια που παίρνεις από το αφεντικό σου είναι πολύτιμα και σε κάνουν να εξελίσσεσαι. Αν δεν τα έχεις σημαίνει ότι δεν πιστεύει ούτε για σένα ούτε στις επιδόσεις σου.

    16. ... ή κάνει μόνο αρνητικά σχόλια και συνήθως μπροστά σε άλλους. Αν σε κριτικάρει συνέχεια και μπροστά σε άλλους υπαλλήλους προφανώς θέλει να σε ντροπιάσει και αυτό σίγουρα δεν είναι σημάδι συμπάθειας. 

    17. Δεν είσαι ποτέ στα αστεία του ή στα πειράγματα του. Το πείραγμα σε μία ομάδα είναι κάτι που συνηθίζεται στις δουλειές και αν το αφεντικό σου δεν νιώθει αυτή την οικειότητα με σένα μάλλον δεν είσαι και η αδυναμία του.  

   18. Σου κλέβει τις ιδέες. Αυτό είναι ένα ακραίο παράδειγμα αλλά σίγουρα και αδιάψευστο στοιχείο ότι το αφεντικό σου δεν σε υπολογίζει καθόλου. 

    19. Ένα πολύ σημαντικό πρότζεκτ που έχεις αναλάβει μεταφέρεται σε άλλον υπάλληλο. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο σε μία εταιρεία αλλά αν παρατηρήσεις ότι το κάνει συχνά η κίνηση αυτή σίγουρα περιλαμβάνει δόλο. 

    20. Χάνει το ενδιαφέρον του για σένα σε δευτερόλεπτα. Του μιλάς, σε διακόπτει συνέχεια και δεν αλλάζει εντελώς θέμα συζήτησης προφανώς σκοτίστηκε για αυτό που του λες και θέλει απλά να σε ξεφορτωθεί. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...