Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΙΘ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ: ΘΕΛΩ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΝΙΦΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΜΟΥ



Το 2007 είχε πει ότι είχε σνιφάρει τις στάχτες του πατέρα του και μετά το σάλο που προκλήθηκε έσπευσε να υποστηρίξει ότι αστειεύτηκε θέλοντας να τονίσει το πόσο δεμένος ήταν με τον πατέρα του.

   Τώρα όμως ο Κίθ Ρίτσαρντς επανέρχεται με παρόμοιες δηλώσεις που προκαλούν σάλο, «παίζοντας» αυτή τη φορά με τις δικές του στάχτες.

   Ο θρυλικός κιθαρίστας των Rolling Stones ξαναχτύπησε λέγοντας ότι θα ήθελε οι κόρες τους να σνιφάρουν τις στάχτες του. «Θα τους δώσω και ένα καλαμάκι…», είπε ο 71χρονος σταρ στην Mirror, σύμφωνα με την Guardian.

   Ο Ρίτσαρντς έχει τέσσερις κόρες και έναν γιο και εκτός από το παίξιμο της κιθάρας του είναι διάσημος και για την κατάχρηση ουσιών όλα αυτά τα χρόνια. Αποφάσισε να κόψει τα ναρκωτικά μετά από ένα πέσιμο που είχε από κοκκοφοίνικα στα νησιά Φίτζι που του προκάλεσε θρόμβο στον εγκέφαλο.

     Στις 18 Σεπτεμβρίου πρόκειται να παρουσιαστεί το νέο σόλο άλμπουμ του και ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του, κάτι που ίσως να δικαιολογεί αυτές τις δηλώσεις. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...