Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ "LIKE" ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK



Από το 2009 που το Facebook εισήγαγε το like button, κάθε χρήστης του κοινωνικού δικτύου το έχει πατήσει ουκ ολίγες φορές.   Στα έξι αυτά χρόνια το σίγουρο είναι ότι τόσο εσείς όσο και οι φίλοι σας θα έχετε ξεχάσει σε ποιές φωτογραφίες που πέρασαν από το timeline σας έχετε κάνει 'like'.
   Ευκαιρία να τις ξαναθυμηθείτε!
   Η μέθοδος είναι ιδιαίτερα απλή, και λειτουργεί μόνο για τους φίλους (που αφήνουν κάπως χαλαρές τις ρυθμίσεις ασφλαείας - δηλαδή τους περισσότερους!) αλλά και για το δικό σας προφίλ, κι εκμεταλλεύεται το πανίσχυρο σύστημα Graph Search της μηχανής αναζήτησης του Facebook. 

   Αποφασίστε ποιον θα 'ξεσκονίσετε'. Για το παράδειγμά μας, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο τον ιδρυτή του κοινωνικού δικτύου, αναζητώντας τις φωτογραφίες στις οποίες έχει κάνει 'like' o Zuckerberg γράφοντας στη μηχανή αναζήτησης, "photos liked by Mark Zuckerberg" - χωρίς τα εισαγωγικά και πατώντας το 'enter' στο πληκτρολόγιο.
 Είναι σημαντικό, όταν βάλετε στο πεδίο αναζήτησης τη φράση "photos liked by ____ ", να δείτε ότι βγαίνει κάποιο προτεινόμενο κείμενο από κάτω, ακόμα κι αν έχει το ονοματεπώνυμο με μικρά. 



"See More" ή "Δείτε Περισσότερα" είναι το 'μαγικό' κουμπί που θα πατήσετε στη συνέχεια, προκειμένου να δείτε όλες τις φωτογραφίες στις οποίες έχει κάνει 'like' ο φίλος ή η φίλη που αναζητάτε. 
Κάνετε scroll και τις βλέπετε. Απλά, χωρίς να είναι σε χρονολογική σειρα! 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...