Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΑΥΤΗ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ 2 ΔΟΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΙΣΩΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ

Ο άντρας στα αριστερά αυτής της φωτογραφίας, την κάνει να έχει εξωφρενικά μεγάλη αξία αν και αγοράστηκε για λιγότερο από 2 δολάρια
Ο άντρας στα αριστερά αυτής της φωτογραφίας, την κάνει να έχει εξωφρενικά μεγάλη αξία αν και αγοράστηκε για λιγότερο από 2 δολάρια 

Μια σπάνια φωτογραφία του θρυλικού κακοποιού Billy the Kid, που αγοράστηκε για λιγότερο από 2 δολάρια, ενδέχεται σήμερα να πωληθεί για 5 εκατομμύρια δολάρια. 

  Πρόκειται για μια φωτοτσιγκογραφία η οποία δείχνει τον διαβόητο ληστή να παίζει κροκέ με παρέα η οποία πιθανότατα είναι μέλη της συμμορίας του.

   Η εικόνα που αγοράστηκε από τον συλλέκτη Randy Guijarro σε ένα κατάστημα με μεταχειρισμένα και αντίκες το 2010 σύμφωνα με το National Geographic Channel το οποίο έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για το εύρημα και πρόκειται να το συμπεριλάβει σε ντοκιμαντέρ του καναλιού.

   "Όταν είδαμε τη φωτογραφία για πρώτη φορά ήμασταν δικαιολογημένα δύσπιστοι. Μια αυθεντική φωτογραφία του Billy the Kid είναι κάτι σαν το Άγιο Δισκοπότηρο της Άγριας Δύσης", σημείωσε ο David McCarthy, εκτιμητής της ιστοσελίδας Kagin η οποία κάνει τη διαπραγμάτευση για την πώληση της φωτογραφίας. 

Ο McCarthy εξηγεί πως μια ομάδα εμπειρογνωμόνων κλήθηκε να διαπιστώσει την αυθεντικότητά της και να μελετήσει κάθε λεπτομέρεια.  

Image






  Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...