Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ 3 - 1

 Συναρπαστικό παιχνίδι, αντάξιο της ιστορίας δυο σπουδαίων ομάδων έγινε στο κοινοτικό γυμναστήριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ των Προμάχων, όπου ο τοπικός ΑΣ κέρδισε τελικά την ΔΟΞΑ Εξαπλατάνου με σκορ 3-1.
Το παιχνίδι είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, με έναν οργιαστικό ρυθμό και από τους δυο αντιπάλους, που επιζητούσαν με πείσμα τη νίκη. Δυνατές μονομαχίες, στα όρια του αντιαθλητικού, όμορφες ατομικές προσπάθειες των πρωταγωνιστών, περίτεχνοι συνδυασμοί και συνεχές κουβάλημα της μπάλας πάνω-κάτω, πολλές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν και πλούσιο χορταστικό θέαμα που απόλαυσαν οι εκατοντάδες θεατές.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν με αποφασιστικότητα έχοντας τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο 20λεπτο και ευτύχησαν να προηγηθούν, αλλά στη συνέχεια επαναπαύτηκαν δίνοντας στους φιλοξενούμενους χώρο τον οποίο εκμεταλλεύτηκαν χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες για ισοφάριση. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Προμαχιώτες επικράτησαν κατά κράτος των αντιπάλων τους, παίζοντας έξυπνα και με ουσία στο παιχνίδι τους, πετυχαίνοντας άλλα δυο τέρματα παίρνοντας τη νίκη, στο παιχνίδι-κλειδί για την περαιτέρω πορεία στο πρωτάθλημα.

Οι φιλοξενούμενοι της ΔΟΞΑΣ εντυπωσίασαν με το σφριγηλό σχήμα που κατέβασαν και μετά από το απρόσμενο πρώτο τέρμα που δέχτηκαν, ανασυντάχτηκαν και ξεδίπλωσαν τα ποιοτικά τους χαρίσματα, παίρνοντας τον έλεγχο του αγώνα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες και σε μία από αυτές κατάφεραν να ισοφαρίσουν. Στο δεύτερο ημίχρονο εμφανίστηκαν πιο νωθροί, και παίζοντας ανούσια και αποσυντονισμένα, υποτάχθηκαν στους καλύτερα στημένους Προμαχιώτες, δεχόμενοι δυο ακόμη γκολ και χάνοντας το παιχνίδι.

Το φιλμ του αγώνα:
Πρώτο ημίχρονο.
Στο 10' γίνεται το 1-0 όταν ο Δ. Σέλκος κλέβει την μπάλα από τον Ε. Τσόρμπα και με κάθετη πάσα τροφοδοτεί τον Γ. Νάνο ο οποίος κεραυνοβολεί τον τερματοφύλακα Δημητριάδη.
Στο 13' ατομική διείσδυση του Δ. Σέλκου στην περιοχή της ΔΟΞΑΣ, το πλασέ που επιχειρεί, μπλοκάρεται από τον Δημητριάδη.
Στο 15' ο Τσόρμπας για τη ΔΟΞΑ εκτελεί φάουλ έξω από την περιοχή των Προμάχων, το οποίο αποκρούει ο τερματοφύλακας Ξυλουργίδης.
Στο 21' δυνατή κεφαλιά του Γ. Νάνου μετά από σέντρα του Σέλκου, αποκρούει ο Δημητριάδης.
Στο 24' δυνατό σουτ του Θωμά για τη ΔΟΞΑ, μπλοκάρει ο τερματοφύλακας των Προμάχων.
Το 1-1 σημείωσε ο Λεμονάκης στο 30' με εύστοχο τεχνικό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Δεύτερο ημίχρονο
Στο 51' αλλεπάλληλα σουτ των Ν. Νάνου και Αμπάρη προς την εστία των φιλοξενούμενων, δεν βρίσκουν στόχο.
Το 2-1 σημειώθηκε στο 70' από τον Ν. Νάνο με σουτ μέσα από την περιοχή, μετά από αμυντικό λάθος των παικτών της ΔΟΞΑΣ.
Στο 75' ο ίδιος παίκτης χάνει σπουδαία ευκαιρία, το σουτ του οποίου φεύγει άουτ.
Το τελικό 3-1 σημείωσε ο Γ. Νάνος με εξαιρετικό αριστερό σουτ-ποίημα, ύστερα από τροφοδότηση του Ι. Μοίγιου.
Στο 90' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ρατσίτσκας των Προμάχων, μετά από διαπληκτισμό με αντίπαλο.

Από τον ΑΣ διακρίθηκαν οι Ιλ. Μούγιος(κορυφαίος του αγώνα), Γ. Νάνος, Ν. Νάνος και Άτζος.
Από τη ΔΟΞΑ ξεχώρισαν οι Δημητριάδης, Ουζούνης και Γ. Θωμάς.

Η διαιτησία του κυρίου Φωτιά (Δέλλιος, Μουρλούτσκι) ήταν μέτρια, με ανοχή στο σκληρό παιχνίδι, ενώ εκφράζονται παράπονα από στελέχη και των δυο συλλόγων για άδικα σφυρίγματα. Οι γηπεδούχοι δε, διαμαρτυρήθηκαν έντονα για μή καταλογισμό πέναλτι στο τέλος του αγώνα.

Συνθέσεις:
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ
Ξυλουργίδης, Ι. Μούγιος, Σαμσούρης, Δέλλιος, Ν. Νάνος, Σαμαράς, Αμπάρης, Ρατσίτσκας, Γ. Νάνος, Σέλκος, Άτζος (Προίκος, Τρίψης, Ι. Σέλκος, Δ. Νάνος, Σατζάκης, Τανούρης, Α. Νάνος)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Β. Σαμαράς.

ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ
Δημητριάδης, Γιαννούλτσης, Ε. Τσόρμπας, Γ. Θωμάς, Ε. Θωμάς, Ουζούνης, Κοντακτσής, Λεμονάκης, Τσόρμπας-Δημητριάδη Β., Βακιάνης, Ιωαννίδης (Μποζίνης, Λαμπρίδης, Σασαρίδης, Παρτσανάκης, Χρυσίδης, Δερμετζόγλου, Καραγλάνης).
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ Τσαμαρδός.
  

































ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΛΕΞ ΑΜΠΑΡΗΣ

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...