Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

6η ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΡΑΤΖΟΒΙΤΙΚΗΣ ΠΙΠΕΡΙΑΣ ΣΤΟ ΓΑΡΕΦΙ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



Η 6η Γιορτή Καρατζοβίτικης Πιπεριάς πλέον έχει γίνει θεσμός ,στην προσπάθεια μας να συνδυάσουμε την παράδοση και τον πολιτισμό με τα τοπικά προϊόντα του χωρίου μας. Βρήκαμε τόσα χρόνια ανταπόκριση από όλους τους επισκέπτες που στηρίζουν την υπέροχη αυτή γιορτή, βεβαίως με πρωταγωνιστές όλους τους εθελοντές, όλους τους πιπεροπαραγωγούς καθώς και όλες τις μαγείρισσες και τους μάγειρες, που δημιουργούν ξεχωριστές γεύσεις για έναν πλούσιο μπουφέ για το πολυπληθές κοινό που πάντα δίνει το παρόν. 
Ο ευλογημένος αυτός τόπος μας δίνει την δυνατότητα να είμαστε υπερήφανοι, για ένα μοναδικό τοπικό παραδοσιακό προϊόν,  που χαρακτηρίζει το χωριό μας το Γαρέφι, αλλά και ολόκληρη την Καρατζόβα. Είναι πλέον γνωστό και πρώτη επιλογή στις γαστρονομικές προτιμήσεις πολλών, ο "Κόκκινος Θησαυρός της Αλμωπίας" το γνωστό σε όλους ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΚΑΡΑΤΖΟΒΊΤΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΙΠΕΡΙ του οποίου τα πρωτεία σε επίπεδο παραγωγής  κατέχει το πανέμορφο χωριό μας. 

Σας προσκαλούμε λοιπόν όλους να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, να παρευρεθείτε στη 6η Γιορτή Καρατζοβιτικης Πιπεριάς, να σας φιλοξενήσουμε, να δοκιμάσετε τα εδέσματα που βασίζονται στην πιπεριά και το πιπέρι, ώστε να μπορέσει ο κάθε ένας από μας  να κάνει ένα ταξίδι γεύσεων, ενώ ταυτόχρονα ο πολιτισμός η παράδοση και η ιστορία μας θα αγκαλιάζει την ψυχή μας σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον.

Στην μουσική μας θα έχουμε το συγκρότημα Μακεδονικός 'Hχος

Είσοδος Ελεύθερη



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...