Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ


Σύγκληση επείγουσας συνάντησης για τα προβλήματα στα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη

Έκτακτη συνάντηση συγκαλεί ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης για την αντιμετώπιση των λειτουργικών προβλημάτων που διευρύνονται συνεχώς στα Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών καθώς και στα Κέντρα Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Στην σύσκεψη προσκαλούνται οι Βουλευτές, οι Δήμαρχοι, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Διοικητής των δύο νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πέλλας, εκπρόσωποι του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και οι Διευθυντές των Ιατρικών Υπηρεσιών.

Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στην αίθουσα συσκέψεων του Διοικητηρίου (3ος όροφος), στην Έδεσσα.

Στο κείμενο της πρόσκλησης, ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Οι πολίτες μαζί με τον ιατρικό κόσμο της Πέλλας, ανησυχούν για τη συσσώρευση των προβλημάτων και την απαξίωση που έχει επέλθει στα δύο μεγάλα Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών, αλλά και στα Κέντρα Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Οι σοβαρές ελλείψεις σε ιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, αναλώσιμα και ιατρο-τεχνολογικό εξοπλισμό εγκυμονούν κινδύνους για τους νοσηλευόμενους ασθενείς, ενώ το προσωπικό εξαντλεί τα όρια των δυνάμεών του προσπαθώντας να ανταποκριθεί στις συνεχώς διογκούμενες ανάγκες διαθέτοντας περιορισμένα μέσα.

Παρά το γεγονός ότι κατ’ επανάληψη έχουμε θέσει υπόψη των αρμόδιων προσώπων και οργάνων την επιτακτική ανάγκη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, δυστυχώς η πολιτεία εξακολουθεί να παραμένει αδρανής». Στόχος της συνάντησης είναι ο συντονισμός των ενεργειών και η υποβολή συγκεκριμένων προτάσεων προς την πολιτεία.


Τα Μέσα Ενημέρωσης παρακαλούνται να καλύψουν δημοσιογραφικά την συνάντηση. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...