Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ



Ο Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Hellenic mountaineering club of Aridaia στο πλαίσιο της εθελοντικής προσφοράς διοργανώνει Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας για τη στήριξη της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου. 

Δίνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο μας χαρίζουμε ζωή και ταυτόχρονα αποτοξινωνόμαστε και νιώθουμε ευεξία και αναζωογόνηση.

Πού και πότε: Πρωινές και μεσημεριανές ώρες της Τρίτης 3 Νοεμβρίου στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας.





Προσεχής δραστηριότητα



Την πρώτη μέρα του Νοεμβρίου ο 
Ορειβατικός Σύλλογος Αριδαίας - Hellenic mountaineering club of Aridaia έχει προγραμματίσει ανάβαση στη λιγότερο γνωστή κορυφή του Πινόβου, τη Μύτη. Πρόκειται για την προκορφή που φαίνεται από τον κάμπο της Αλμωπίας και η οποία βρίσκεται πριν από την Κορφούλα, την ψηλότερη κορυφή του Πινόβου.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάβαση ξεκινάει από τις κεραίες πάνω από τη Θηριόπετρα, επομένως μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ αν διατίθενται δύο-τρία εκτός δρόμου οχήματα ή αγροτικά. Αν βρεθούν τα οχήματα θα μεταφέρουν την ομάδα μέχρι τις κεραίες και από εκεί θα πάρουμε το μονοπάτι στο δάσος. Αν δε βρεθούν τα οχήματα μέχρι το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί και πάλι ανάβαση στο Πίνοβο, πιθανότατα από Αετοχώρι.

Βαθμός Δυσκολίας: ΔΥΣΚΟΛΗ για Μύτη (ΜΕΤΡΙΑ αν πάμε από Αετοχώρι στην Κοιλάδα των Βράχων)
Ώρες Πορείας: ~8 συνολικά (~5 για κοιλάδα)

Εξοπλισμός: Μπότες Ορειβασίας, σακίδιο, αδιάβροχο, ατομικά τρόφιμα, νερό, στεγνή αλλαξιά, ζεστά ρούχα για τη στάση, γάντια-σκούφο (;)
Όποιος μπορεί να διαθέσει ένα εκτός δρόμου όχημα ή αγροτικό για τη μεταφορά από τη Θηριόπετρα ως τις κεραίες ας ενημερώσει. Είναι γύρω στα 7 χιλιόμετρα χωματόδρομος.

Πληροφορίες στα μέλη του ΔΣ. και στο eosaridaias @ hotmail.com




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...