Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ



Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με αντιπροσωπεία Συλλόγων αγροτών Ημαθίας και Πέλλας
Προγραμματισμός ευρείας σύσκεψης για την συζήτηση των θεμάτων που απασχολούν τους αγρότες στην ΠΕ Πέλλας

Με εκπροσώπους αγροτικών συλλόγων από την Ημαθία και την Πέλλα συναντήθηκε σήμερα (19/10) ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, στο γραφείο του στην Έδεσσα, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Ο κ. Θεοδωρίδης ενημερώθηκε από την αντιπροσωπεία των αγροτικών συλλόγων για τα προβλήματα και θέματα του κλάδου, ενόψει κρίσιμων κυβερνητικών χειρισμών τις προσεχείς ημέρες.

Ειδικότερα, στην ατζέντα της θεματολογίας που ενδιαφέρει άμεσα τους αγρότες βρίσκονται ο ορισμός των «κατά κύριο επάγγελμα» αγροτών, η φορολόγηση, η ασφάλεια, η παραγωγική ανασυγκρότηση και η αγροτική μεταρρύθμιση.

Στόχος των αγροτών είναι η αντιμετώπιση των στρεβλώσεων του συστήματος, η πάταξη της γραφειοκρατίας και η προώθηση της παραγωγικής ανασυγκρότησης και ανάπτυξης, μέσα από συγκεκριμένες ρεαλιστικές και δίκαιες προτάσεις τις οποίες έχουν υποβάλει στα αρμόδια κυβερνητικά όργανα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης τόνισε ότι η αγροτική ανάπτυξη αποτελεί προϋπόθεση για τη βελτίωση του οικονομικού περιβάλλοντος στην ελληνική περιφέρεια και την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης.


Ευρεία σύσκεψη για την συζήτηση των αγροτικών θεμάτων και προβλημάτων πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015, ώρα 12.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου (5ος όροφος) στην Έδεσσα με τη συμμετοχή όλων των συναρμόδιων και συνεργαζόμενων φορέων για την αγροτική ανάπτυξη. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...