Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΤΗΣ ΟΓΕ: 12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!


12 ΝΟΕΜΒΡΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ!

Ούτε ώρα χαμένη!  Με τη δική μας λαϊκή οργάνωση, με ενημέρωση και συζήτηση στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές, στα σχολεία, δίνουμε τη δική μας αγωνιστική απάντηση για την επιτυχία της απεργίας στις 12 του Νοέμβρη!

Εργαζόμενες, άνεργες,  αυτοαπασχολούμενες, γυναίκες της αγροτιάς, συνταξιούχοι, νέες γυναίκες, νέες μητέρες

Δεν θα κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια να βλέπουμε τη συνταξιοδότηση να γίνεται άπιαστο όνειρο για τις νέες γυναίκες. Να μας φορτώνουν μέχρι και 17 χρόνια επιπλέον εργασίας. Δε συμβιβαζόμαστε η μητρότητα να "επιβραβεύεται" με ανεργία και κακοπληρωμένη - μισοανασφάλιστη δουλειά. Δε θα δεχθούμε να ματώνουμε με τον ΕΝΦΙΑ, το ΦΠΑ, τη φορολεηλασία, τις αλλεπάλληλες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, δικαιώματα, τις αυξήσεις σε ηλεκτρικό, νερό, τηλέφωνο. Δεν θα δεχθούμε να στερούμαστε  εμείς και τα παιδιά μας τον παιδικό σταθμό, το δάσκαλο, το γιατρό, το νοσοκομείο και το φάρμακο και οι εκμεταλλευτές του λαού να τρίβουν τα χέρια τους. Δεν θα αφήσουμε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη.

Απαντάμε στους επικοινωνιακούς ελιγμούς και στα τεχνάσματα που μας σερβίρει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Έρχεται να ολοκληρώσει τη βρώμικη δουλειά που άφησαν στη μέση οι προηγούμενες κυβερνήσεις.

Καμία γυναίκα να μην υποχωρήσει!!!

Κανέναν να μην τον πάρει από κάτω αυτό που ζει καθημερινά στη δουλειά και στο σπίτι του. Μη μείνουμε στην οργή και στην αγανάκτηση, γενικά και αόριστα, να την κάνουμε οργανωμένο αγώνα. Η ανεργία, η καθημερινή απειλή της απόλυσης, η κατηφόρα στους μισθούς και στις συντάξεις, η συλλογή από απλήρωτους φόρους, τα συνεχόμενα χαράτσια, τα χρέη στις τράπεζες, δεν αντιμετωπίζονται με κατάρες και μιζέρια.  Αυτό θέλουν όσοι έχουν συμφέρον να μας καταδικάσουν μόνιμα στην εξαθλίωση, στην ανεργία, να είμαστε δούλοι στο σύγχρονο σκλαβοπάζαρο που στήνουν.

Δεν πρέπει να μας τσακίσει η απόγνωση, η απογοήτευση, η λογική πως “ότι και να κάνουμε τίποτα δε γίνεται”. Ήρθε η ώρα να δοκιμάσουμε την δική μας δύναμη, να πούμε το δικό μας ΌΧΙ, να βάλουμε μπροστά τα δικά μας αιτήματα, την απαίτηση να μην ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας δούλοι τον 21ο αιώνα.


ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 12 ΝΟΕΜΒΡΗ!

Ομάδα Γυναικών Γιαννιτσών
τηλέφωνα επικοινωνίας: 6978921885 , 6933322565 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...