Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΟΓΑ

ΟΓΑ: Παράταση για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών

Παράταση δόθηκε από τη διοίκηση του ΟΓΑ μέχρι την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015 για την προθεσμία πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών του α' εξαμήνου 2015 καθώς και των τριμηνιαίων - εξαμηνιαίων δόσεων των παλαιών ρυθμίσεων, με ειδοποιητήρια που λήγουν στις 30 Νοεμβρίου 2015.

Οι ασφαλισμένοι θα μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές τους σε οποιοδήποτε κατάστημα Τράπεζας ή μέσω ΕΛ.ΤΑ, με τις ειδικές ειδοποιήσεις που τους έχουν αποσταλεί.

 Επίσης, έως την ίδια ημερομηνία 16-12-2015 παρατείνεται και η προθεσμία πληρωμής των τρεχουσών εισφορών α' Εξαμήνου 2015 των ασφαλισμένων που έχουν ενταχθεί στις Ηλεκτρονικές Ρυθμίσεις (100 δόσεων, “Πάγια”, “Νέα Αρχή”). Οι ασφαλισμένοι αυτοί θα πρέπει απαραίτητα να πληρώσουν έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015 τη δόση μηνός Νοεμβρίου 2015 και τυχόν ληξιπρόθεσμες δόσεις για να μην εκπέσουν από την ρύθμιση.

 Η διοίκηση του Οργανισμού τονίζει ότι η παράταση καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών δεν αφορά τους ασφαλισμένους οι οποίοι υπέβαλαν ηλεκτρονική αίτηση να ενταχθούν στην «Πάγια Ρύθμιση» μέσα στον μήνα Νοέμβρη. Ο λόγος είναι ότι οι ασφαλισμένοι αυτής της κατηγορίας έχουν υποχρέωση εντός επταημέρου από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης να πληρώσουν τη δόση μηνός Νοεμβρίου 2015 και την τρέχουσα εισφορά α' Εξαμήνου 2015, η οποία συνεισπράττεται με τη δόση Νοεμβρίου. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα ενταχθούν στην ρύθμιση.

 Υπενθυμίζεται ότι σε όσους γεννήθηκαν το έτος 1949 και πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν το έτος 2016, θα αποσταλούν το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου τα ειδοποιητήρια καταβολής εισφοράς β' Εξαμήνου 2015. Οι ασφαλισμένοι που επιθυμούν να υποβάλλουν εγκαίρως αίτηση για σύνταξη γήρατος θα πρέπει να εξοφλήσουν τις εισφορές του β΄ Εξαμήνου 2015 μέχρι την 31 Δεκεμβρίου 2015.




www.dikaiologitika.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...