Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΚΟΛΑΣΗ" ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΓΥΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Menelaos Myrillas / SOOC

Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν χθες τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, με το που γνωστοποιήθηκε πως ο αγώνας ΠΑΟ- Ολυμπιακού δεν θα διεξαχθεί. Δύο-τρεις με κουκούλες παραβίασαν την πόρτα στην θύρα 13 και μπήκαν στο γήπεδο. Ο ένας κρατώντας ένα καπνογόνο κατευθύνθηκε προς την φυσούνα και το πέταξε προς τα ΜΑΤ χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

   Ακολούθησε πραγματικός πανικός στις εξέδρες. Δεκάδες καπνογόνα άναψαν, οι οπαδοί άρχισαν να αποδοκιμάζουν εν χορώ τον Σταύρο Κοντονή, ενώ οι δυνάμεις της αστυνομίας αναπτύχθηκαν περιμετρικά του γηπέδου με περισσότερες στο κέντρο του γηπέδου και προς την θύρα των οργανωμένων.   Αμέσως μετά οι κουκουλοφόροι άρχισαν να εκτοξεύουν φωτοβολίδες προς την πλευρά των αστυνομικών, ενώ το μένος των οπαδών στράφηκε και προς τα δημοσιογραφικά θεωρεία.
 Το γήπεδο είχε μετατραπεί σε "κόλαση" με τις φωτοβολίδες και τα καπνογόνα να έχουν δημιουργήσει αποπνικτική ατμόσφαιρα.   Περισσότερα απο 50 άτομα προσήχθησαν μέσα και έξω από το γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» της λεωφόρου Αλεξάνδρας κατά την διάρκεια των επεισοδίων, ενώ ελαφρά τραυματίστηκαν και δύο αστυνομικοί των ΜΑΤ. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο αστυνομικός που είχε τραυματιστεί από καρέκλα στο κεφάλι, φαίνεται πως δεν διατρέχει κίνδυνο.
Nick Paleologos / SOOC
   Ο τραυματισμός του αστυνομικού στα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, προκάλεσε από την πρώτη στιγμή την ανησυχία και το ενδιαφέρον του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή, ο οποίος επικοινώνησε αμέσως για να μάθει για την κατάσταση της υγείας του και ενημερώθηκε ότι δεν υπάρχει κάποιος κίνδυνος. Τον αστυνομικό επισκέφτηκε στο 401 νοσοκομείο ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Ιούλιος Συναδινός.

   Ιστοσελίδες από την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ελβετία, την Ολλανδία και την Ισπανία αναφέρονται στα όσα ντροπιαστικά συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στο ελληνικό ντέρμπι.




 Πηγή: www.lifo.gr

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...