Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ



Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης:
Η ελληνική οικογένεια αποτελεί το σημαντικότερο κύτταρο για την υγιή ανάπτυξη των παιδιών και της κοινωνίας
Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας με τον Διευθυντή Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού


Ο  Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης είχε συνάντηση με τον Διευθυντή Ψυχικής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας του Ινστιτούτου Υγείας του Παιδιού κ. Γεώργιο Νικολαΐδη. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από την επιτυχή ολοκλήρωση της διάλεξης του κ. Νικολαΐδη στο Πολιτιστικό Κέντρο της Έδεσσας, για τη Διάγνωση και Διαχείριση Κακοποίησης και Παραμέλησης των Παιδιών που οργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης «Όραμα». Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του Κέντρου κ. Λάζαρος Σιάντσης.

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης ανέφερε ότι «η Ελληνική οικογένεια, με τις παραδόσεις και τις αξίες που καλλιεργεί, παρέχει υποστήριξη και ενθάρρυνση για την σωστή ανάπτυξη των παιδιών. Οι Έλληνες γονείς χαρακτηρίζονται για την ανιδιοτελή και άνευ όρων αγάπη τους προς τα παιδιά τους, κάτι που έχει διατηρήσει την συνοχή και αλληλεγγύη στην κοινωνία μας την τελευταία περίοδο της κρίσης».

Επίσης, ο κ. Θεοδωρίδης συζήτησε με τον Διευθυντή Ψυχικής Υγείας την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην ελληνική κοινωνία, αναφορικά με τις περιπτώσεις παραμέλησης και κακοποίησης των παιδιών, δεδομένων και των αρνητικών συνεπειών της οικονομικής κρίσης τα τελευταία χρόνια.


Ο κ. Νικολαΐδης, ενημέρωσε τον κ. Αντιπεριφερειάρχη ότι «είναι εξαιρετικά σημαντικό να υπάρχει ενημέρωση, πρόληψη και καλός συντονισμός στο έργο των κοινωνικών υπηρεσιών». Το Ινστιτούτο Υγείας έχει αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο και στο μέλλον πρόκειται να υπάρξουν κι άλλες αντίστοιχες ενέργειες. «Η πρόληψη της κακοποίησης και η καλή ψυχική υγεία των παιδιών είναι σημαντικά ώστε τα παιδιά να αναπτυχθούν σε υγιείς και ολοκληρωμένες προσωπικότητες», τόνισε. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...