Καλώς ήρθατε στον ιστότοπο του ιστορικού μας χωριού, όπου μπορείτε να δείτε άρθρα, που αφορούν όλες τις εκφάνσεις του κοινωνικού γίγνεσθαι. Περιπλανηθείτε στις αναρτήσεις μας για να ταξιδέψετε σε μια πλούσια ποικιλία θεμάτων που ετοιμάζουμε με μεράκι και αγάπη για τον ευλογημένο μας τόπο.

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟ GOOGLE MAPS
Κλίκ στην εικόνα

Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ ΑΦΙΣΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

Γέμισε το Παρίσι αφίσες κατά των ηγετών -Τους κατηγορούν για την κλιματική αλλαγή [εικόνες]
Πάνω από 600 αφίσες γέμισαν το Παρίσι, την πρώτη ημέρα της Διάσκεψης για την κλιματική αλλαγή που συγκεντρώνει πάνω από 150 ηγέτες.
Πρόκειται για αφίσες-γροθιά στους ηγέτες που παίρνουν μέρος στη διάσκεψη και έχουν δημιουργηθεί από μια ομάδα ακτιβιστών του Λονδίνου, τους διάσημους brandalism. Ο Ολάντ, ο Μέρκελ, ο Κάμερον, ο Σίνζο Αμπε είνα μερικοί από τους στόχους των ακτιβιστών, οι οποίοι εκτιμούν ότι οι ηγέτες είναι απρόθυμοι να λάβουν δραστικά μέτρα εναντίον της κλιματικής αλλαγής και του φαινομένου του θερμοκηπίου.
Οι αφίσες έχουν τοποθετηθεί κυρίως σε στάσεις λεωφορείων.
«Κατάσταση έκτακτης ανάγκης», γράφει η «διαφήμιση», κάνοντας αναφορά στις τρομοκρατικές επιθέσεις του Παρισιού. Ομως, δεν υπάρχει εικόνα από τις επιθέσεις, αλλά από καμμένα δάση και από πάνω το πρόσωπο του Ολάντ.


Πηγή:  iefimerida.gr 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από τα Προμαχιώτικα Νεα .

- Τα Προμαχιώτικα Νέα διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρέσουν οποιοδήποτε σχόλιο θεωρούν ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Τα Προμαχιώτικα Νέα δεν παρεμβαίνουν σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσουν το περιεχόμενο ενός σχολίου.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν τα Προαχιώτικα Νέα.

- Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης .

H συντακτική ομάδα των Προμαχιώτικων Νέων.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ...